Sayfa 853/1019 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop XLV

1. JPMorgan: Merkeziyetsiz platformlardaki özellikler geniş kitlelerin kullanımına uygun değil, kurumsal katılım sınırlı kalacak- bloomberght.com

FTX'in çöküşünün ardından merkeziyetli kripto platformlarına olan güvenin azalması ile, merkeziyetsiz kripto platformlarındaki hacmin yüzde 68 artış gösterdiği belirtildi. Ancak, JPMorgan analistlerine göre, merkeziyetsiz platformlardaki özellikler geniş kitlelerin kullanımına uygun değil ve kurumsal katılım sınırlı kalacak.
    Kripto uzmanlarının beklentisi, FTX'in çöküşü ile birlikte kripto alım satımında merkeziyetsiz platformlara doğru bir yapısal değişiklik gerçekleşmesi yönünde olmasına karşın JPMorgan analistleri, dijital varlık alım satım hacminin çoğunluğunun merkeziyetli platformlarda gerçekleşeceğini tahmin ediyor.

JPMorgan analisti Nikolaos Panigirtzoglou, merkeziyetsiz kripto alım satım platformlarındaki işlemlerin yavaş gerçekleşmesi ve emirlerin takip edilebilir olması gibi özellikler nedeniyle, bu platformlardaki kurumsal katılımın sınırlı kalacağını düşünüyor.

Analistler ayrıca, emir özelliklerinin kısıtlı olması, fiyat bilgisi için kaynak olarak merkeziyetli platformların kullanılması, sistem açıkları kullanılarak gerçekleştirilen saldırılara açık olmaları, fazla teminat yatırılmasının gerekmesi, likidasyonun otomatik gerçekleştirilmesi gibi farklılıkların, merkeziyetsiz platformların geniş kitlelere yayılmasını zorlaştıracağını öngörüyor. Ayrıca merkeziyetsiz finans protokollerinin yönetimi ve denetimi gerçekleştirilirken, güvenlikten ödün vermemenin zor olduğu belirtiliyor.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/jpmorgan...yorumu-2320063

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    JPMorgan: Merkeziyetsiz platformlardaki özellikler geniş kitlelerin kullanımına uygun değil, kurumsal katılım sınırlı kalacak- bloomberght.com

https://www.bloomberght.com/jpmorgan...yorumu-2320063
    Bence işlerine gelmiyor, işin içinde olabilecekleri platform istiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence işlerine gelmiyor, işin içinde olabilecekleri platform istiyorlar.
    Doğrusu için işinde olmaları.
    Visa-Master kart vs.şirketler devre dışında kalmak istemezler.(bence)

YTD

4. Bence bu saatten sonra çok ihtiyaç yok ise içten yanmalı pahalı araba almanın anlamı pek yok.

Elektrikli arabalarda mekanik parça daha az gibi.

Kısa mesafe ve market vs alış verişi için bu tip arabalar yaygınlaşabilir, yerli üretimmiş.

bugün ben de arabamı höstadlarıma gösterdim. gardaş paladan küsküyü yiyince canın sıkıldı da yanıma mı geldin? arabanın bir şeyi yok. senin canın sıkılmış ve hatta fazla küskü sendromuna girmişsin toktura get dedi

audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Doğrusu için işinde olmaları.
    Visa-Master kart vs.şirketler devre dışında kalmak istemezler.(bence)

YTD
    Normalde ben de belirli bir düzen olsun istiyorum da sanki duvardan itiraz geldi.

Matrix düzeni merkeziyetsiz sistemi destekliyor olabilir.

TV'de bir kaç uzmana denk geldim, bu paraları çıkaranlar elde ettikleri paraları charity işlerinde harcayacaklarmış, artık ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu arada dolar, euro vs bunların çökme riski de olabilir.

7. Bizde de Dacia solenza var. Araba istop ediyor diye gittim. Kendi ustam da baya iş var randevulu kabul ediyor. Basit bir arıza deyip tanımadığım bir yere soktuk arabayı. Dedim engelli halimi görüp ayakta dikmez. Buji, buji kablolari, filtreler vs yağ antifriz iteleyerek değiştirdi. Koyduğu şeyin internetteki en pahalı olanına bakıyorum üstüne bu 150-200 koymuş. Üstüne o kadar para verdim sorun çözülmedi. Kendi ustami aradım randevu aldım. Sorunu kısa sürede çözdü 350 TL ye. Öbürüne 4000 liracik öpüldük malzemeler dahil. Arkadaşım hastanede çalışıyor o da bakıma gitti 2002 model Toyota Castrol yağ, antifriz, filtreler 550 TL vermiş. Dedim oğlum sen hastanede bir hocaya götürüp ameliyat ettirsen zaten en kötü 10-15 den kurtarır adam. Senden işçilik kâr almamış dedim.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bugün bir o yana savurdum bir bu yana savurdum palayı sanıyordumki....meğerse pala yerinde duruyormuş savrulan benmişim.
    Kaybettiğini anlamamak , seans bittikden sonra anlamak daha bir kötü.
    Ne yaptım ben bugün sahi ?
    Tamirciye gittik arabanın yarı motoru yok.üst kısmı bir yere yollamış.motorun içine su kaçmiş.
    "motor suyun içinde" dedi usta. Kurtarmaya çalışıyoruz dedi.olmadı üst kısmı tayvan veya çin malı yapacaz vs dedi..
    Birde extra bir şey daha varmış o da harap olmuş.o da olursa 6 ya bir 6 daha ekle dedi.Yaptırmasak nolur dedim."gençler zaten onu bizzat arabanın performansı artırsın diye söküyorlar, ama sürekli motor arıza ışığı yanabilir " dedi.
    Sanırım arabanın motor arıza ışığı gözüme takılmasın diye 6000 daha mı vermeliyim bilemedim.
    Anlayacağınız bugün bizim arabanın motoru suyun içinde olması 6000 ila 12000 ...duyunca bu sefer beni ter bastı bende "suyun içinde " kaldım.

Ne yapsak ne etsek ? Sırtımıza havluyla idare ederiz bizde ...ya araba ??
    Sanayiye düştün mü oyle oluyor abi maalesef.

Sayfa 853/1019 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •