Bizim dünyamız karanlık üç kuruşluk dünyamızı 5 kuruşla kimse aydınlatamaz 5 kuruşu olanlar bazı şeyleri düşünmeli.
Bizim dünyamız karanlık üç kuruşluk dünyamızı 5 kuruşla kimse aydınlatamaz 5 kuruşu olanlar bazı şeyleri düşünmeli.
Şirket sahipleri elinizi çabuk tutun. 2023 te seçim var. Bu süreci pozitife çevirebilirsiniz.
Hem siz kazanırsınız, hem çalışanlar hem de yatırımcılar.
Problemi çözmeye tecrübeniz yetmiyor, aklınız ermiyorsa bu işi bilen bir şirketten hizmet satın alabilirsiniz. Aracı kurumlara başvurabilirsiniz.
İradeniz, yeteneğiniz olsaydı şimdiye kadar bu sorunu çözerdiniz. Öngörünüz olsaydı şirket kottan atılmazdı. En büyük zenginlik GÜVEN!!!
Kardeşim,ne güzel yol yordam gösteriyorsun tabii ki ne demek istediğini anlayana , adam ve insan evladı olana çavuşoğlurında bu güzel vasıflar ne gezerki seni anlayıp dinlesinler onların aklı kötülüğe ,kul hakkı yemeye,hileli ve şaibeli işlere çalışır..Türkiye'nin 2 güzide boya şirketi vardır (ÇBS boya,ÇBS Printaş oto boya Şirketleri ve Diyo boya) dedim ama ben ÇBS Printaş'ı seçtim güvendim Emekli ikramiyemin tamamını bu şirketin hisselerine yatırdım hiç kuşku duymadan ancak şirket sahiplerinin yaşam hikayelerini araştırınca eyvah dedim ama maalesef ok geç kalmıştım atı alan Üsküdar'ı geçmişti ..Eyvah ki hemde ne eyvah dolandırıldık maalesef Çavuşoğulların'a bizlerde çarpıldık geçmiş olsun...Şimdilerde ÇBS Şirketleri ve patronlarının itibarları yerlerde sürünüyor umarım tekrar ayağa kaldırıp itibarlarını yine yeniden kazanırlar..Cumhuriyet,tebrikler...
Yer İmleri