Sayfa 876/1019 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Emlak Konutu da balon gibi şişirdiler , bu fiyatları kesinlikle hak etmiyo...
    10 papel diyorlar...

forumda 3 lirada birine çakmışım diye feryat figan ediyordu..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    mardinli diye biri var sürekli satın cıkın diyor 3700 felan diyor bildigin yatırım tavsiyesi !
    umut sarının forumdaki ilk tayfalarından
    bir çoğuyla olduğu gibi şimdi araları açık sanki

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    umut sarının forumdaki ilk tayfalarından
    bir çoğuyla olduğu gibi şimdi araları açık sanki
    feci kibirli yalnız ve her seferinde bu son diyerek tekrar dönüp bisiler yazıyor ) hisseler son 3 ay triple double yapmıs ama bu benimkileri gördünüz mü deyo )

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    feci kibirli yalnız ve her seferinde bu son diyerek tekrar dönüp bisiler yazıyor ) hisseler son 3 ay triple double yapmıs ama bu benimkileri gördünüz mü deyo )

aynen kibri yüksek olanları takip etmiyorum selçuk gibi baya var hiçbiriyle işim olmaz

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Short ile. Bağım kalmamıştır
    Tebrikler çok hızlısın...... bundan sonra yön neresi .....

arkadaşlar düşüş beklentimi bitiriyorum seans sonu son bi ağşam pazarı gelirse reverse olacağım..saygılar....

Gram altına alternatif olacak! İslam Memiş, ‘500 milyon adet piyasaya sürüldü’ dedi: Bunu yapan daha çok kazanacak…

Yatırım yapmak isteyip de kafa karışıklığı yaşayanlar için Darphane’den çok kritik bir hamle geldi. Fiziki olarak da teslim alınabilecek Altın Sertifikaları, Borsa İstanbul Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda işlem görmeye başladı. Piyasa uzmanı ünlü isim İslam Memiş, bu yatırım aracının gram altına alternatif olduğunu ifade ederek, “Alım-satım makas aralığı yüzde 5. Bankalar gibi değil†uyarısında bulundu.

8. Çok bereketli bir gün geçiriyorum
    Para yağıyor resmen short long long short duble vurup vurup kaçıyorum bir tur daha döndüm berekettt

Sayfa 876/1019 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •