Sayfa 886/1019 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yahu çağrı, oy vermem, pek sevmem de diyorsun..ama tam akp ağzı bu söylemler...kusura bakma...içinden mi geliyor, ya da birilerinin etkisinde mi kalıyorsun bilmem.

ama, odunu koysan rakip olarak, gider ona oy veririm...kaldı ki KK ya oy vermekte hiç zorlanmam, hatta ekrem mi kk mı deseler, seve seve seve kk derim.

yok muhalefet yetersiz, yok 6 lı masa ne yapıyor..falan fıstık...bu lafları edenlere söylediğim tek şey var, bırakın bu ayakları...gidin delikanlı gibi akp ye oy verin, mhp ye oy verin, bok atmayın muhalefete.

bugün çıkmış minik ortak..3. kez seçeceğiz gerekirse demiş...eleştirecekseniz bu zihniyeti eleştirin..bunlar duruken, yok 6 masa, yok millet aç, cart curt...bırakın bu işleri.
    Bu arada, kendimi muhafazakar olarak nitelendirebilirim. ben bile bu hale geldim...benim için ülkeyi yönetenin ne dediği değil, ne yediği önemli...ülkeyi yönetende aradığım ilk şey dürüstlük ve mütevazılık...bunlar da kk da 10 varsa, rte de ancak 1 vardır...yemişim sağını, solunu, benim için kk çok daha muhafazakar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Habu görüşe katılıyrum

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    pende pende
    farklı hiç yazısı yok o konularda
    bir halt olacağı yok.

3. Hayvancılık tarım yapanlar, maaşlı çalışanlar, bankacılık sektörü, emekli, memur ve manavdan tutun bakkal çaycı büfeler küçük esnafın durumu bitikken Reis kazanacak. Bozkurtun picamayı koyun kazanmazsa eşeğim.

4. Bendeki durumda böyle.
    Bence
    Geçti borun pazarı
    Sur eşeği Niğde ye

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benim cevremde akp çoktur
    2018 seçiminde oy verip te şimdi asla vermem diyen çok kisi var.

Ama o secimde oy vermeyip şimdi vereceğim diyen kimseyi görmedim.

Zaten 2 puan farkla kazanılmıştı
    SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu arada her borsaya bi hektaş bi sasa lazım
    iki badem kağıdıda koydun mu işlem tamam
    sasa ve hektaşı olan borsaya ayu giremez onları olan borsa asla düşmez
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, alıcı tarafı güçlü görünüyor, HSBC 2 gündür alışta, gerçi satıcı tarafı da boş değil,
    HSBC alışlarının yarısı sasa 500 milyona yakın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Bir rizeli ve memleketini de çok seven biri olarak..bıktım doğu karadenizin s,yasete olan etkisinden...ekrem de yavru rte gibi zaten, biraz güçlense rte den beter olur..sevmiyorum bu nobran tarzı siyasette, hatta midem bulanıyor artık.

şu bizim milletin güce tapınması da ayrı iğrenç...kaba, saba, höt, zöt adamları ne çok seviyor bizim millet...kadınlar bile döven-söven erkeklere meyilli, tam stockholm sendromu karakterimizi şekillendirmiş ülke olarak. bir kurtulamadık padişaha kul olmaktan, Atatürk bile adam edemedi bu milleti.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. İHL mezunuyum şuan CB olsam ilk yapacağım şehir merkezinde imam müezzin muhtar şoför makam aracı bırakmam. Köylerde muhtar ve imam gerekli şehirde merkezî sistemle hallederim.

Sayfa 886/1019 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •