Originally Posted by
nosfecagri
Yahu nasýl kaybedecek, karþýdakiler mýy mýy gýy gýy anayasa anlatýyor mal mýdýr yetersiz midir kasýtlý mýdýr bilmem.
LA MÝLLET AÇ AÇ
EKONOMÝ DE GÖÇMENLER DE O DE BU DE
beyinsiz muhalefet sayesinde, iktidar istemese de gene iktidara gelir, ben böyle þey görmedim. Ýnanýlmaz adam fatura ödememiþ elektriði kesmiþ karanlýkta oturuyor abi kim niye bu yetersizliðe oy versin bi söyle Allah aþkýna
Sussalar yemin ediyorum daha fazla oy alacaklar nasýl bir þey bu yahu!
yahu çaðrý, oy vermem, pek sevmem de diyorsun..ama tam akp aðzý bu söylemler...kusura bakma...içinden mi geliyor, ya da birilerinin etkisinde mi kalýyorsun bilmem.
ama, odunu koysan rakip olarak, gider ona oy veririm...kaldý ki KK ya oy vermekte hiç zorlanmam, hatta ekrem mi kk mý deseler, seve seve seve kk derim.
yok muhalefet yetersiz, yok 6 lý masa ne yapýyor..falan fýstýk...bu laflarý edenlere söylediðim tek þey var, býrakýn bu ayaklarý...gidin delikanlý gibi akp ye oy verin, mhp ye oy verin, bok atmayýn muhalefete.
bugün çýkmýþ minik ortak..3. kez seçeceðiz gerekirse demiþ...eleþtirecekseniz bu zihniyeti eleþtirin..bunlar duruken, yok 6 masa, yok millet aç, cart curt...býrakýn bu iþleri.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri