Sayfa 359/1001 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Full çeker..
    Bi o kadar insan da alamadığından dert yanar.
    Yeni Ekonomik modelinde yarattıkları, profile uygun sosyo ekonomik tabakaya hitap eden kitle, ne kadar talep yaratır, bunu maalesef bilemiyorum. Aslında bilgi amaçlı öğrensek iyi olurdu ama yapacak birşey yok. Orta sınıf maalesef hergeçen gün eriyor ve eriyoruz.

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Yalnız bu zincir marketler , gerçekten çok acımasız ve korkunç kar ile satıyorlar.

Önceki sayfalarda örnekleri verilmiş tuvalet kağıtları , aynı markalar . Papia ve Solo 32 li - 3 katlı. 200 tl den aşağı değil bu marketlerde. İstanbul - K.Çekmece de mahalle arası bir toptancı yerel marketde aynısını 130 tl den aldım geçen hafta , 6 aylık birden aldım.
    Bu zincir marketler tır bazında , çok daha ucuz temin ederken , garibim bu mahalle arası yerel marketler 20-30 koli falan alıyordur. Ciddi kazıklıyorlar milleti bu anlı şanlı zincir marketler
    Bende 135 den aldım ...3 harfliler maaşallah cin gibiler ....

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende 135 den aldım ...3 harfliler maaşallah cin gibiler ....
    Hangi markayı 135 e aldınız?

4. Eksi 8,75'le üniversiteye girmişler

YÖK barajı kaldırınca üniversite kapıları adaylara sonuna kadar açıldı. Net sayısı sıfır ya da ekside olan 83 genç üniversiteye yerleşti. Bunlardan 4'ü devlet üniversitesi... Eksi 8,75 net yapan aday iş sağlığı ve güvenliği bölümünde, eksi 7,50 neti olan ise çocuk gelişimi bölümünde okuyor

TC iş kazalarında Avrupa 1. dünyada ise 3. sanırım....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Eksi 8,75'le üniversiteye girmişler

YÖK barajı kaldırınca üniversite kapıları adaylara sonuna kadar açıldı. Net sayısı sıfır ya da ekside olan 83 genç üniversiteye yerleşti. Bunlardan 4'ü devlet üniversitesi... Eksi 8,75 net yapan aday iş sağlığı ve güvenliği bölümünde, eksi 7,50 neti olan ise çocuk gelişimi bölümünde okuyor

TC iş kazalarında Avrupa 1. dünyada ise 3. sanırım....
    Sınavın zaten anlamı yok. Geçen ekşi sözlükte üniversiteye devam zorunluluğunu tartışıyorlardı.
    Eğer üniversitedeki akademisyenler bu gençleri yeterli görüyorlarsa diplomayı alırlar mesleklerine başlarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Şimdi tabi hesaba parayı havale ettikten sonra, sıcak/soğuk fark etmiyor. 4 günlük, ailecek tatilin tadını çıkarıyoruz. Bakın burası çok önemli, lütfen detaylarda boğulmayalım. %5 indirimi gördüğünüzü varsayıyorum. Otel görevlisi arkadaşımızın bakışları "KDV" dahilinde değildir.

Bilgilerinize arz eder,

Saygılarımı sunarım.
    bu otelde bavulları taşıyan belboya acaba kaç para bahşiş verirsek arkamızdan sövmez
    bir halt olacağı yok.

7. Bu otelde kimin kalacağını buldum
    https://twitter.com/patronlar/status...PbCP-P4Gw&s=19

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu otelde bavulları taşıyan belboya acaba kaç para bahşiş verirsek arkamızdan sövmez
    dayı TL ile ilgili en güzel şey bu

En baba TL banknot 10 euro ediyor.

Bunlardan 100 tane yanıma alacağım. Kimi sevdiysem ona tosla 10 euro humuna

şanımız yürüsün humuna :D

hahahahaha

Almancı problems

Sayfa 359/1001 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız