
 Originally Posted by 
Gueno_33
					 
				 
				Dostum soruyu kime sorduğunu bilmiyorum ama naçizane cevap vereyim, beni girişim elektrikli rahatsız eden tek şey, patronların bazı tutumları... Özellikle yatırımları iştiraki iştiraki üzerinden yapıp girişime fazla pay bırakmamaları. 
Onun dışında bir daha benzeri görülmeyecek bir sektör hareketliliği var. Girişim pazar payını kaybetse bile mevcut cirosunu yüksek çarpanla katlayacak. Bunun olmaması mümkün değil. Şöyle izah edeyim, girişimi engelleyecek tek şey iş yapabilme kapasitesi olur. Yani o kadar iş yağacak ki üzerine artık yetiştiremeyecek. 
Sadece patronlar şark kurnazlığı yapmasın yeter. Bunu da biz yatırımcılar sosyal medyada ya da yatırımcı ilişkileri arayarak bir şekilde baskı yapacağız.
Özellikle 2023'te akıllanmaz karlar cirolar bizi bekliyor olacak. 
Ben şahsen elimden geldiğince psikolojim yettiğince tutmak istiyorum .
			
		 
	 
 yukarıdaki kırmızı ile işaretlediğim konuda hemfikiriz beni de üzüyor 2. plana atılmak istemiyorum açıkçası..
onun haricinde şuan tahtacı ya ve patrona söyleyecek bir laf yok bence şuan piyasadaki tüm şirketlerde aynı durum var yani konu onların dışında.. suların durulmasını bekleyeceğiz biraz.
				
			 
			
		 
			
				
			
			
				Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
			
			
		 
	
Yer İmleri