Sayfa 21/892 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 161 - 168 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 01/12/2022 tarihinde ‘'SIEMENS AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda partnerlik anlaşması imzalanmıştır.

2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin yurtdışına satışı hedeflenmektedir.

Gelişmeler ile ilgili olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilecektir.

Saygılarımızla,

hayırlı olsun
    çok güzel bir haber...üreteceği bu ürünleri de yurtdışına satacak..bol bol döviz kazanacak...simense ile partnerlik yapmak büyük prestij...bize bir çok kapıyı da açacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Gesan ülkemizin Siemensi olma yolunda ilerliyor.
    .

3. Sabahki KAP üzerine bu KAP her hissede anında tavan yaptırır ama....

4. Adamlar Türkiye'nin bütün gesini biz yapacaz dese bile yine tavan olmayacak bu gidişle. Demek ki yeterince toplayamamış. Aynısını otokarda yaşadım. Sonunda en kötü bilançosunu açıkladığı zaman Tavan tavan gitmeye başladı. Maalesef mesela tahtacının elindeki balık kilitleyip kilitlemediği ile alakalı olmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Adamlar Türkiye'nin bütün gesini biz yapacaz dese bile yine tavan olmayacak bu gidişle. Demek ki yeterince toplayamamış. Aynısını otokarda yaşadım. Sonunda en kötü bilançosunu açıkladığı zaman Tavan tavan gitmeye başladı. Maalesef mesela tahtacının elindeki balık kilitleyip kilitlemediği ile alakalı olmuş.
    Varsın yapsın ayak oyunlarını bekleriz sorun yok.

6. işi bilen yatırımcıyı artık zor döker sadece sinir harbi yaptırır bol bol...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Tahtacı buda mı gol değil. Olsun biz bekliyoruz.

Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Vaaaaooooovvvvv Siemens ile ortaklık.
    Sunjunioru da siemensin mağazalarında satma imkanı olabilir mi? Olursa güzel ortaklık olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 21/892 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •