Sayfa 542/751 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Ben hiç bakmıyorum o tarafa. Şu anda piyasa kafasına göre canı nereye isterse oraya gidiyor. Şalter açık kapalı fark etmez diye düşünüyorum PTF'leri görüyorum Twitter'da bizim santral de çalışıyordur herhalde diyorum ama gerçekten de merak edip de açıp bakmadım çünkü santralin çalışıp çalışmamasıyla hisse fiyatı arasında bir korelasyon olacağını düşünmüyorum şu anda

Elbette çalışsın muhakkak zamanı gelince onun da çok önemi olacak ama şu anda ona bakan olduğunu sanmıyorum. Daha çok sosyal medyada hangi höstad kaç hedef vermiş dede ne demiş kapsamında ilerliyor analizler.

Ben fon giriş çıkışlarını takasları takip etmeye çalışıyorum. Birçok hisse fonuna uzun zamandır çok ciddi yatırımcı girişi var. Hangi fon ne alıyor ne satıyor onlara bakıyorum, kim ne yapıyor anlamaya çalışıyorum. TRCAS takaslarına da gün gün bakıyorum, ama kayda değer bir alış veya satış görmedim, yatırım fonlarına ait lotlar aynı duruyor gibi.
    Evet aynen duruyor.
    Bir hareket yok.
    Nekavet döneminde😂

2. Takip ettiklerim arasında Zoren den sonra Ayen de şirket hisse satışı olmuş.

3. MAC günü %2,83 yükselişle kapamış. Helal … bu sene tarih yazdı

4. ve endeks 5000 der

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    MAC günü %2,83 yükselişle kapamış. Helal … bu sene tarih yazdı
    Dün o tarafta ANSGR DOHOL TKFEN TKNSA baya iyi kapadı.

27 Ekim'den bugüne ANSGR +83% TURSG +58% TKNSA +56% TRCAS -10%.

6.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Dün o tarafta ANSGR DOHOL TKFEN TKNSA baya iyi kapadı.

27 Ekim'den bugüne ANSGR +83% TURSG +58% TKNSA +56% TRCAS -10%.
    Şirketlerin iskontolu dönemini iyi yakaladı Haydar bey.. Bu endekste kısa vade de primsiz hisse göremiyorum. Bakalım, önümüzdeki dönem hisse seçimi önemli

Kısa vadeli ( 3-4 ay) getiri anlamında çok istisna bir dönem şu dönem. Yoksa şirket değerlemeleri olarak çok çok uçuk yerlerde değiliz( sasa- gesan- hektaş- vb.. hariç)
    Son düzenleme : wasaban; 01-12-2022 saat: 11:18.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Şirketlerin iskontolu dönemini iyi yakaladı Haydar bey.. Bu endekste kısa vade de primsiz hisse göremiyorum. Bakalım, önümüzdeki dönem hisse seçimi önemli

Kısa vadeli ( 3-4 ay) getiri anlamında çok istisna bir dönem şu dönem. Yoksa şirket değerlemeleri olarak çok çok uçuk yerlerde değiliz( sasa- gesan- hektaş- vb.. hariç)
    Kelepir turco var.
    Ondan ek alım yapacağını zannediyorum😂🧿🇬🇷

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Hayırdır inşAllah . kap geldi ama başlık uyku modunda . beğenmediniz galiba

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1083578
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 542/751 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •