Geçen merak ettim baktým sizin birkaç yýldýr TRCAS tutma stratejisi mi daha çok getirmiþ yoksa MAC/MAS getirileri mi daha iyi olmuþ diye. Tabi maliyetinizi bilmiyorum ama 1-2 yýl önceden falan bir yerlerden baþlatýnca aþaðý yukarý benzer getiriler var, tek baþýna TRCAS da ciddi getiri saðlamýþ durumda. Bu yýlýn baþýndan girenler zaten önde olmalý ama 1-2 yýl önceden girenlerin de getirileri gayet iyi olsa gerek.
Ben hangi hissenin ne zaman gideceðini hiç anlayamýyorum. Teknosa'da 1 milyar borçlanma aracý ihracýna dair bir KAP gelmiþti, GES yatýrýmý yapýlacaðýna yormuþ herkes, sosyal medya coþtu, bundan mý böyle fýrladý yoksa zaten fýrlayacaðý mý vardý bilmiyorum, ama ben bunlarý okuyorum okuyorum, bir iþlem yapmýyorum. Son çeyrekler finansal sonuçlarý zaten iyi geliyordu o ayrý ama bir taraftan da TRCAS gibi ciddi yükseldiði için bu hýzla yükselmeye devam edeceðine ihtimal vermemiþtim. Ya ben hiç anlamýyorum bu iþlerden ya da piyasanýn ne zaman ne yapacaðý hiç belli olmuyor ya da ikisi birden
TURSG geride kaldý burada beklemeli diyorum aylarca süründürüyor gitmiyor, ben ümidi kesiyorum kenardaki 3-5 bari dövizde dursun diyorum sonra sigorta sektörü patlýyor gidiyor. Dövizin de bir yere gittiði yok herhalde seçime kadar da gitmeyecek TRCAS da baya geriye düþtü bari TRCAS'ta tutayým kenardaki parayý diyorum bu sefer TRCAS süründürüyor TKFEN TKNSA patlýyor böyle deðiþik iþler
Paranýn tamamýna yakýnýný fona koymakla doðru yapmýþým burasý tamam ama kenardaki az bir miktarla da kendim bir þeyler yapmaya çalýþayým dediðimde hep elimde patlýyor benim fikirler![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri