Sayfa 35/256 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    sadece yarım saat sürdü halka arz konsensus lideri deniz yatırım günlerce mal alamayan ky ye bir hediye verdi üstüne tekrar tavanı kendi yaptı hacim rekor seviyelere geldi bakın alıcı kurumlara daha bir tane yabancı alım yapamadı bugun alan iş garan vakıf ziraat hepsi ky
    doştum ben iş,garan,vakıf ın ky oldugunu sanmıyorum..ziraat olabılır..ky buradan mal almaz ılk turbulansta boşaltır ve oyle oldu..şuan tavandan gelen lotlarda 5,10,30,40 lotlar ky şuan bıle satıyor..720 bın lot bekleyen..ky buyuk oranda dökülmüştur..geçmiş olsun..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Alan hayrını görsün 58,5 alış satış 195 tl. 500 milyon dolarlık bir şirket fiyatlaması bence fazla...

3. dıyoruzkı sermaye 45 mılyon,lot adedı 9 mılyon,,fk düşük,,kaldıkı bu şirketler asıl karı son çeyrekte yapar..

şirket üretım kapastesını 4 katına çıkarıyor..patron bır yerde kendı geslerımızı kuracagız dedı..vs vs..

bu sermaye ve bu lot sayısına sahıp şirketlerın neler yaptıgına bakın..

sermaye düşük,, karlılık zamanla daha da artacak ve kar/sermaye oranı artacak ..

ben bu fılmı ızlemek istıyorum alan alır satan satar..

en onemlısı şuan en gözde sektorde faalıyet gostermesı ve nereden baksanız 5 yıl bu sektor hep canlı ve hareketlı olacak daha ne olsun..!!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by MATADOR-83 Yazıyı Oku
    Alan hayrını görsün 58,5 alış satış 195 tl. 500 milyon dolarlık bir şirket fiyatlaması bence fazla...
    ben en az 750 mılyon doları beklıyorum ılk başta,, zamanla sermaye artışı vs derken 1 mılyar üstunu fıyatlar gıbı..en ıyısı balınalar bılır ne desek boş..bızımkısı eldekı verılere gore tahmın..borsanın bılenı olmaz malum..vay vay vay

5. fk..25,34..çok komık..patronlar bence ucuz bıle halka arz ettı..kurt patronlar olsa bu fıyata yakın rakamdan bıle arz edebılırdı ,,ınanın pıyasa ona bıle yok demezdı..!!!

6. Tavanda ne kadar var görebilen varmı?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Tavanda ne kadar var görebilen varmı?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    783 bin lot

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    fk..25,34..çok komık..patronlar bence ucuz bıle halka arz ettı..kurt patronlar olsa bu fıyata yakın rakamdan bıle arz edebılırdı ,,ınanın pıyasa ona bıle yok demezdı..!!!
    fiyat konusunda patrona baskı yapıldığından şüpheniz olmasın.patron sektör f/k ortalamasını bilmiyormu.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Sayfa 35/256 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •