Doların gerçek değeri 30 liradan az değildir. Bu fiyatlara yansıyor ama dolara baskı ile yansımıyor. 6000 veya 5000 endeks bir yerde çıkıp dolara geçmek faydalı olur. Ama bu 5-6 bin abartarak 7 binde olmaz değil. doğru zaman doğru karar önemli.
Doların gerçek değeri 30 liradan az değildir. Bu fiyatlara yansıyor ama dolara baskı ile yansımıyor. 6000 veya 5000 endeks bir yerde çıkıp dolara geçmek faydalı olur. Ama bu 5-6 bin abartarak 7 binde olmaz değil. doğru zaman doğru karar önemli.
hocam bence orada hikaye yeni başlıyor. dün biraz yazmışım ama tam olmamış gibi.
sahol mevcut durumundan sıyrılıp bambaşka bir kulvara giriyor. TR her daim enerji açığı olan bir ülke oldu. nükleer falan bile yetmeyecek boyutlara ulaşabilir. şirket enerji alanına iyice yüklenmeye başladı.
ben de ufak ufak geçen hafta almaya başladım ama çok az aldım.
artık fiyata bakmadan her ay almayı düşünüyorum. tabii bu yazdığım çok uzun vadeli bir plan.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1084089
bunu dokuyan çocuk kör oldu![]()
audentes Fortuna iuvat
Dün TGRT haberi izlerken hayretler içinde kaldım. Kanımca yeni dönem için pozisyon alıyorlar. Eğer TGRT de birileri görevden alınmaz kulağı çekilmezse bu düşüncem ağırlık kazanır.
Seçim sonrası iktidarin değişebileceğini düşünen kirli eller satışa geçer diye düşünüyorum. Bunların ne kadar pozisyonu var ne kadar sürede realize olur o da ustaların bileceği tahmin edeceği bir konu. Sayın ustalar böyle bir durumda ne kadar süre gerekir.
Sasanilere hektaşilere girip baya zarar eden varsa kredi çekip ortalamayı düşürmek isteyebilir. Belki bir el bunlara da merhem olur. Seçim öncesi borsazedelere fırsat vermeyebilir.
Yer İmleri