Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Bu yüzden mevduat faizi düşmeli.
Enflasyon felan bahane.
Ev almayanlar bu sefer dövize geçiyor.
Ona yapacak bir şey kalmıyor.
Kur patlayıp gidiyor.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Bu yüzden kur-faiz terazisine dikkat etmek gerekli.
Yanlış yerde olmayın.
Faiz inmeli denince ben kura sıçrıyorum kısa kısa gidiyorum TL faizde.
Dikkat çeken bankalar TL faizlerini düşürürken USD faizine dokunamamışlar. Eskiden maaş alındımı dolar ya da mark alınırdı.Şimdi de kur ne olursa olsun TL vaden dolunca faizini USD ye dönmek(ana paradan da %30 eklenebilir) mantıklı gözüküyor.Kışın kur patlayıncada yüksekten bozup tekrar yükselen TL faizine istersen geçersin istersen usd de beklersin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam kısır döngü. Düşürsünler de görelim faizi iyice üflesinler emlak balonunu bakalım...
Kiralar düşüyor / fiyatlar artıyor farkında mısınız ?
Açıkçası ben %10 mevduat faizine bile razıyım.
10 milyon tl 14.40% ykb - kurumsal ( geçen sene işe başlamıştım yazmıyodumda yazayım bari, şirkette hergün mevduat döndürüyoruz büyük bir firma)
Yer İmleri