Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Bu yüzden mevduat faizi düþmeli.
Enflasyon felan bahane.
Ev almayanlar bu sefer dövize geçiyor.
Ona yapacak bir þey kalmýyor.
Kur patlayýp gidiyor.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Bu yüzden kur-faiz terazisine dikkat etmek gerekli.
Yanlýþ yerde olmayýn.
Faiz inmeli denince ben kura sýçrýyorum kýsa kýsa gidiyorum TL faizde.
Dikkat çeken bankalar TL faizlerini düþürürken USD faizine dokunamamýþlar. Eskiden maaþ alýndýmý dolar ya da mark alýnýrdý.Þimdi de kur ne olursa olsun TL vaden dolunca faizini USD ye dönmek(ana paradan da %30 eklenebilir) mantýklý gözüküyor.Kýþýn kur patlayýncada yüksekten bozup tekrar yükselen TL faizine istersen geçersin istersen usd de beklersin
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tam kýsýr döngü. Düþürsünler de görelim faizi iyice üflesinler emlak balonunu bakalým...
Kiralar düþüyor / fiyatlar artýyor farkýnda mýsýnýz ?
Açýkçasý ben %10 mevduat faizine bile razýyým.
10 milyon tl 14.40% ykb - kurumsal ( geçen sene iþe baþlamýþtým yazmýyodumda yazayým bari, þirkette hergün mevduat döndürüyoruz büyük bir firma)
Yer Ýmleri