Originally Posted by
Ömür
Bu bilgiyle burada karşılaştım ve çok normal biçimde kaynağını rica ettim. Sonrası malum.. Şimdi sen bu bilgiyi bulamamıştın amaa diye buraya takılmanın manası yok. Ayrıca sen itimat edebilirsin,ben "hemen itimat" etmek yerine mantık süzgecini devreye soktum. Önce kaba mantıkla "La koca ülkenin tüm RES'inin üçte birini yapmak!" Lütfen,bunu duyar duymaz "vayyy beee" diye etkilenmek yerine "hadi canım? Öyleyse süper! Ama hakikaten öyle mi" diye düşünmeyi de yadırgamayın. Sonuçta seçim sizin tabi. Haa.. RES yapım maliyeti falan.. İnan ki dostum baitça Google'layarak bulabilirsin. İnan ki Google'layarak bulunabilme imkani olsa "Bu RES'in üçte biri ne iş" diye burada sorup durmazdim. Çünkü galiba çok sıradam ya da basit bir işmiş ki Google me yazarsan yaz çıkmıyordu. Ama sağ ol sayende nihayet kaynağa erişebildim ve sonrasını da biliyosun zaten
Bilgiye burada rastladığını biliyorum zaten ama parçanın ana fikri yatırım yaptığın şirketin öncelikle kendi verdiği bilgilerden habersiz olman.Bir yatırımcının aldığı hisse konusunda uzman olması gerekmiyor ama en basitinden şirketin ana sayfasındaki hakkımızda kısmını okursun diye düşünmüştüm.Üstelik senin gibi sorguladığını söyleyen biri için.Bunu sana neden mi mi söyledim çünkü daha önceden de benzer şeyler söyledin.Hatta paranoyaklaşmış olabilirim dedin.Aklını kurcalayan şeylerle burayı meşgul ettiğini düşünüyorum ama sana yazma vb. demeye de hakkım yok.Sen bildiğin gibi takılacaksın nasılsa.
)
Soruna gelirsek enerji.gov.tr de yazan bilgiye göre 1 MW 1.200.000 euro ise 10.976 MW çarpı 1.200.000 çıkan rakamı da buraya yazar mısın değerli arkadaşım?
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer İmleri