Sayfa 63/892 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 497 - 504 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. sasa bızım sektorude bozuyor malesef..korkarım sasada şalele durumu oluştu..sahıbı resmen fıyat vermış..80 tl üstu bıze çok dıye..umalımda bır yerde dursun fıyat..kontr ,yeo hepsı tabana gıdıyor..sahıbının yaptığı açıklama nekadar doğru tartışılır..madem konuşacaksın daha onceden konuşmalıydın..fıyat 189 ları gordukten sonra değil..
    sasa ıle bu sektorun nasıl bır bağlantısı var anlamış değilim..çıkan sonuç hepsınde ky çok fazla ve oraya bakıp karar verıyorlar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    sasa bızım sektorude bozuyor malesef..korkarım sasada şalele durumu oluştu..sahıbı resmen fıyat vermış..80 tl üstu bıze çok dıye..umalımda bır yerde dursun fıyat..kontr ,yeo hepsı tabana gıdıyor..sahıbının yaptığı açıklama nekadar doğru tartışılır..madem konuşacaksın daha onceden konuşmalıydın..fıyat 189 ları gordukten sonra değil..
    sasa ıle bu sektorun nasıl bır bağlantısı var anlamış değilim..çıkan sonuç hepsınde ky çok fazla ve oraya bakıp karar verıyorlar..
    sasaya agresif çıkmamız nedeniyle bir bağ kuruluyor...oysa sasa bilemiyorum yıllar sonrasını fiyatlıyor olsa bile gesan öyle olmadığını düşünüyorum...bilançolar geldikçe gerçekler ortaya çıkacak ve o vakit de pozitif ayrışacağımızı düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Biraz daha ilave yapma fırsatı verdi...YTD

4. Yüzde 5 düşecek ne oldu şimdi? Hep diyroum pozitif ayrışma şimdi değilse ne zaman bu kadar kapla

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sasaya agresif çıkmamız nedeniyle bir bağ kuruluyor...oysa sasa bilemiyorum yıllar sonrasını fiyatlıyor olsa bile gesan öyle olmadığını düşünüyorum...bilançolar geldikçe gerçekler ortaya çıkacak ve o vakit de pozitif ayrışacağımızı düşünüyorum...
    alfasları satarsam full olacagım tek yer gesan..sektorun en ıyısı ve beklentısı en çok olan..

diğer taraftan smrtg hısse başı kar 0,63 ,,alfas 6,43..kıyas yapınca daha çok yolu var dıyorum ..almasam bu fıyattan almazdım o başka yanlış anlaşılmasın..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. Sünepe Sasa ve kokuşmuş kardeşi Hektaş dibe vurmadan bu hisse de yolunu zor bulur.
    Çok yazık yani 1 tl den 500 e gitmiş bir Sasa ile 19 dan 300 e gitmiş Gesan nasıl aynı kulvarda yer alıyor? Niye onlarla birlikte hareket ediyoruz?
    Ha bir de büyük balinalar endekste düzeltme yapıyorlar. Belli bir müddette bu paşaların kar realizasyonunu bekleyeceğiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Yüzde 5 düşecek ne oldu şimdi? Hep diyroum pozitif ayrışma şimdi değilse ne zaman bu kadar kapla
    ALFA bu gunle beraber , GESANI gecti
    |ALFA daha buyuk bir sirket mi ? degisle, cok buyuk bir balon patlar,
    piyasa , ALFA yi baya yukseltti ama firmayi ne taniyorum, nede biliyorum , ama bi GESAN eder mi ?
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum şirket olmayan şeyi kendi faaliyet raporunda yazmaz...adamların hepsi okumuş adamlar...İTÜ ,ODTÜ ve prefösör insanlar...böyle bir hatayı yapmaları mümkün değil..olmayan bilgiyi yazmazlar...bazı şeyleri faaliyet raporlarından öğrenemediğimizde yatırımcı ilişkilerini arıyoruz..orada hüseyin bey var...gayet anlayışlı...her türlü bilgiyi de veriyor...biz de bir çok bilgiyi ondan aldık...bence merak ettiğiniz konuları kendisine sorabilirsiniz..aldığınız cevabı bizimle de paylaşırsanız bize iyilik yapmış olursunuz...türkiyede mevcut kurulu RES lerin %35 ini siz yapıyormuşsunuz...oysasa bu resler çok pahalı...bunların bilançolarınıza yansımış olmasından şüpheliyim deyin..bunu bize biraz açıklayabilir misiniz deyin ...bence muhakak cevap verilecektir...çok öneme binerse kendim de sorabilirim bunu...
    Konuyu yatırımcı ilişkilerinden Hüseyin beye sordum.3500 MW yazan rakam doğru.Gesanımız Türkiye'de kurulu rüzgar enerji santralinin yüzde 35 inin yapımını gerçekleştirmiştir.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Sayfa 63/892 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •