Sayfa 141/180 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. İnşallah diyoruz sn.keko.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    teknosada ilginç bir dinamiklik var...realizasyonlarda bile hisse yıkılmıyor...hızlıca toparlıyor...teknosada e ticaret,pazaryeri uygulaması,mağazalardaki dönüşüm teknosayı güçlü tutuyor...ges işi bizim için bonus bir beklentidir..olursa süper olur...olmazsa da sıkıntı yok...ama sürekli de söylediğim gibi teknosanın alt yapısı ges için çok uygun...bir şekilde o iş ile ilişiği olacaktır...olmazsa da zaten mevcut beklentiler teknosaya yeterdir...tabi gönlümüz ges ile bize bir piyangonun vurmasıdır...
    Sn Keko
    Yorumlarınız çok güzel ilgiyle takip ediyorum.Teknosa ve Gesanımda var.
    Ancak Sabancı grubunun GES yatırımlarını Teknosa üzerinden yapma ihtimalini küçük görüyorum.Nedeni Kordsanın bu konuda yapmış olduğu anlaşma.Bu anlaşmayı neden iklimsa üzerinden yapmadılar.Sanki bu konuda kordsa daha avantajlı gibi.Ne dersiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Sn Keko
    Yorumlarınız çok güzel ilgiyle takip ediyorum.Teknosa ve Gesanımda var.
    Ancak Sabancı grubunun GES yatırımlarını Teknosa üzerinden yapma ihtimalini küçük görüyorum.Nedeni Kordsanın bu konuda yapmış olduğu anlaşma.Bu anlaşmayı neden iklimsa üzerinden yapmadılar.Sanki bu konuda kordsa daha avantajlı gibi.Ne dersiniz.
    ben de kendi fikrimi belirtmiş olayım. bana da kalırsa üretim işi kordsa üzerinden olur, teknosanın burdan alabileceği pay, o panellerin kurulumu olur. bu da ekstra bir gelir olacağı için olumlu bakıyorum...

4. Katılıyorum.Sn Cido
    Projelendirme ve üretim Kordsa
    Satış montaj ve servis İklimsa

5.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Katılıyorum.Sn Cido
    Projelendirme ve üretim Kordsa
    Satış montaj ve servis İklimsa
    buna da razıyım...buda mantıklı aslında...ama her yiğidin gönlünde bir aslan yatarmış...benim de gönlümden geçen üretimin de montajının da teknosada olmasıdır...kordsa bu işlerde ne kadar etkin olabilir ?? ben biraz şüpheliyim...teknosa daha tecrübeli ve alt yapısı daha hazır görüyorum..kısmet diyorum...sabır etmeye devam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    ben de kendi fikrimi belirtmiş olayım. bana da kalırsa üretim işi kordsa üzerinden olur, teknosanın burdan alabileceği pay, o panellerin kurulumu olur. bu da ekstra bir gelir olacağı için olumlu bakıyorum...
    evet oradan ne kar gelirse ekstra olur...çok da olumlu etkiler...bir gözümüz kap haberlerinde olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. İklimsa'nın bir tüzel kişiliği yok sanırım.İnternet sitesine baltım, Ges ile ilgili herhangi bir bilgi de göremedim.Neden acaba?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

8.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    İklimsa'nın bir tüzel kişiliği yok sanırım.İnternet sitesine baltım, Ges ile ilgili herhangi bir bilgi de göremedim.Neden acaba?
    Bizlerde GES le ilgili birşeyler görmeyi hayal edenlerdeniz.Hoş geldiniz.

Sayfa 141/180 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •