şurada yazılanları okuyorum bazen insanları o kadar yanıltıyorlar ki , çoğu bilinçli yapmıyor kendi inandıklarını yazıyor
kimisi enflasyon değerleri bu gün iyi gelecek ve shortcuları ezecekler diyor ( bu salak yıllardır takılır buraya ve enflasyon iyi gelince endeksin yukarı gideceğine gerçekten inanıyor, dümen yapmıyor yani )
kimisi borsayla falan alakası yok sabah akşam grafik(ego) peşinde( bunlarda para olsa grafik kafasıyla zaten bitmiştir)
kimisi ,yeah bu günde bunu kazandım , buranın kralı benim havasında ( bu yavşağın kaybettiklerinin görüntüsünü attığını gören var mı)
abiler küçük şeylere takılmayın. çok büyük bir rallinin ve maliyetlenme seviyelerinin içinden geçiyoruz.
abuk subuk yazanlara sadece bu sebepten kızıyorum. buraları binlerce insan okuyor. bireysel durumunuz bu insanların gözünde pek önemli değil.
neyse erdemir kardemir gibi sahol trenine bindik bakem.
audentes Fortuna iuvat
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri