Astrolog iþi gayipten haber vermek deðildir.''Biz her þeyi bir düzen(kanun -formül) ile yarattýk''; birazda gereði..
Nasýl ki fibonaccihi , GALAKSÝLERDEN,ayçiceðine kadar var.
Bunun gibi düzenin gereði gibi bir þey..Merkür-Jupitere iþte þu açýyla keserse vs...Çok olumsuz olaylar oluþmuþ..Çýkarýmý..
yani baðýl nem varsa,havada siyah bulutlar varsa yaðmur yaðabilir gibi bir mantýktýr.
Yoksa fal iþine inanmam.
Geçen þubatta gerçekten de tutturdular.Þubatýn sonu diyorlardý.Rusya saldýrdý.
Abi ne yapalým..kafasý kesik tavuk gibi bir yana bir bu yana dönüyoruz.Artýk tekniðim astrologlar..
YENÝ HATIRLADIM..DÜN MÜ BU GÜN MÜ DOLUNAY VARDI..onun borsalara etkisiyle ilgili makaleler okumuþtum.
Þubat mevzusu benim de kafama baþkan dan dolayý takýldý. Enflasyon Þubat ayýnda kayda deðer azalacaktýr dedi. Sinyal mi çaktý nedir? Rabia dönüþleri meþhurdur. Yeri geldiðinde nas, yeri geldiðinde faiz þifadýr diyebilir. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
APS sayýlarý artmýþ.
yakýn vade 308.395 adet
diðer iki vadede de artýþ mevcut.
olumlu gösterge.
Bu ay sadece aylýk kapanýþ deðil YILLIK KAPANIÞ yapýlacak her ne kadar bizim borsada yabancýlarýn sayýsý gün geçtikçe düþüyor gibi görünse de bana göre var Hýristiyanlarýn NOEL TATÝLÝ muhabbeti baþlayacak ve haftaya nakit'e geçmek isteyenlerin sayýsý artacaktýr buda endekste baskýya neden olacaktýr bu yüzden yýlbaþýndan önce çok sert yükseliþler ben beklemiyorum aksine baský artacaðý için irtifa kaybý gibime geliyor
![]()
Yer Ýmleri