Sayfa 314/359 İlkİlk ... 214264304312313314315316324 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Ruzgar enerji için 1MGW için 1 200 000 Euro civar 232 MGW için kaba taslak 278 Milyon Euro yatirim gerekli fakat ruzgar enerji montajları sanırım bir kaç yıl sürüyor , yalnız bir 1 MGW gücü senede 3 000 000 Milyon kilowatssat elektrik üretir 232 MGW ise sene de 696 000 000 Kilovatssat elektrik üretir, maliyetli fakat 5 senede yatırımını çıkartıp 20 yıl para kazandırıyor ve güneşe göre iki kat fazla elektrik üretiyor, yatırım tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

2. Arkadaşın biri kap haberlerine takmış sirket elemanları nın 2022 yılını devamlı araştırma içinde geçirdikleri görülüyor , hiç bir başvuru ölçümleri yapılmadan , yer fizibilite yapılmadan basvuru olmaz , sen planını vermişsin EpDk ya izin ver diyosun Önlisans almak demek verdiğin projenin onaylanması demek , ortada bir proje varsa o projeye de para gelir ya içerden ya disardan , yatırım tavsiyesi deildir...
    Son düzenleme : Bay Tomi; 05-12-2022 saat: 23:02.
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

3. Bir donem dogalgaz cevrim santralleri ile ilgili deli gibi onlisanslar alinmisti. Oyle aman aman bir seyde degildi almak. Ver teminat mektubu al lisansi seklindeydi neredeyse. Bu lisanslari alan cantacilar daha sonra bunlari satma pesine kosuyorlardi. Buyuk bir cogunlugu uretime bile donusmemisti.

Sanki bu furyada ona benziyor gibi. Umarim olmaz...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Bence Naten de düzeltme düşüş bitti en azından yataya bağlasın düşüş yaşamasın benim için yeterlidir sanırım çok bir şey istemiyorum mantıklı olanı yazdım. Aralık ayı ortası yada Ocak ayı başı gibi 200 üzeri kalıcılık mantıklı gibi duruyor.Diğer enerji hisselerinin gerisinde kaldı fakat borsa bir bakarız hepsini yakalar ve geçer orta vade de.ihtimal var bence.
    Bugün 5 aralık üstteki yazım 18 kasım tarihli yazım ve düşüncem.18 kasım seans kapanışı 149 TL.He Naten 200 üzeri kalıcılık sağlasa iyiydi fakat şuanda da iyi bence sıkıntı yok hisse yükseliş trendine devam ediyor.Düzeltme yaşaması normal durum.

Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Bir donem dogalgaz cevrim santralleri ile ilgili deli gibi onlisanslar alinmisti. Oyle aman aman bir seyde degildi almak. Ver teminat mektubu al lisansi seklindeydi neredeyse. Bu lisanslari alan cantacilar daha sonra bunlari satma pesine kosuyorlardi. Buyuk bir cogunlugu uretime bile donusmemisti.

Sizler ne kadar tuhafsanız bende Sasa hissesini beğenmiyorum fakat forumuna gidip olumsuz yazılar yazmıyorum yazdıklarınız insan doğasına aykırı beğenmediğiniz hisseye neden yazı yazarsınız?

6. [QUOTE=Gg1101;6221546]Bir donem dogalgaz cevrim santralleri ile ilgili deli gibi onlisanslar alinmisti. Oyle aman aman bir seyde degildi almak. Ver teminat mektubu al lisansi seklindeydi neredeyse. Bu lisanslari alan cantacilar daha sonra bunlari satma pesine kosuyorlardi. Buyuk bir cogunlugu uretime bile donusmemisti.

Re
    Ak enerji, zorlu enerji vb o zamanları hatırlıyorum o zamanlar furya idi fakat diyorum ana girdi doğalgaz o zamanlar ucuzdu pek kullanım alanı yoktu , sonra heryere gitti ve talep çoğaldı hammadde girişi arttığı zaman şirketlerin maliyetleri artttı , elektrik üretidimi hemen tüketilmesi gerek depolanma yok öyle bir güç yok o zaman biz neye bakıcaz biz neyden en ucuz elektrik elde ederiz güneş , rüzgar ,jeotermal vb Türkiyede Elektrik tüketimi her yıl % 5 artıyor , enerji yüksek para maliyet isteyen sektörler onun için Devlet bu yenilebilinir enerji çeşitlendirmesi ile Doğalgaz keslirse , Malum Petrol durumları , Elektrik üretimini dengelemeye çalışıyor , tesvik ediyor , bunların avantajı ... işçi çalışmıyor , su , servis , yeme icme , bina yok , sarp arazi,doğal gaz gideri yok , ısınma gideri yok , vb gibi arada bakımları olur mutlaka , zaten bu işi ges işini kim yaparsa yapsın Bankadan kredi çekiyomuş , 5 yıl geliri bankaya odüyomuş , 20 Yılda yatırımcıya kalıyormuş , bir sietede okumuştum doğru yanlış bilemen , yatırım tavsiyesi deildir..

7. Oncelikle nereye ne yazacagima siz karar veremezsiniz ben karar veririm. Bu sizin haddinize degil.

Sonrasinda begenmedigim sonucuna nasil vardiniz? Elimde var ve sektorle alakali bir endisemi paylasiyorum.

Bol kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Sizler ne kadar tuhafsanız bende Sasa hissesini beğenmiyorum fakat forumuna gidip olumsuz yazılar yazmıyorum yazdıklarınız insan doğasına aykırı beğenmediğiniz hisseye neden yazı yazarsınız?

8. Gap boşluğunu düşük lotlarla aldirdilar...çapsız tahtacı milletin uş bes lotunu alcam diye 4 000 000 Milyon lot enyuksek gördüğü yer 220 _ 180 =40 TL ×4 000 000 = Portföy değeri ni 160 000 000 TL erittin , yatırım tavsiyesi deildir...

Sayfa 314/359 İlkİlk ... 214264304312313314315316324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •