Sayfa 96/1011 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Viop XLVI

50ot geriye doğru sayınca harika bir şey

sorun ileri doğru saymaya çalışınca çıkıyor
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    izmut yazmış yan odada; İhracatçılardan isyan : Dolar kuru, 22-24 TL olmalı!

Neden 22 - 24 TL olmalı ?
    Buyurun açıklayın.

Ben de diyorum ki, Dolar kuru, 5 TL olmalı.
    yapma abim.....TL ne kadar çok değer kaybederse ihracatçı firmalar mal satması daha kolay ...tabi içerde Türk vatandaşı için çile.....

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    yapma abim.....TL ne kadar çok değer kaybederse ihracatçı firmalar mal satması daha kolay ...tabi içerde Türk vatandaşı için çile.....
    Türk vatandaşı için nasıl olsa bişi yapılmayacak baskıyı kladırıp KKM dan vaz geçip düz hesap 30 tl yapsın geçsin

Türk vatandaşı için nasıl olsa bişi yapılmayacak baskıyı kladırıp KKM dan vaz geçip düz hesap 30 tl yapsın geçsin
    yapma abim o fiyata gelirse benzin ,mazot kısaca her şeye katmerli zam olarak geri döner....olan alt gelir grubuna olur....doları o altını olan yine keyfi yerinde olur.....olan orta direğe olur.....

5. ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    ·
    36sn
    Erdoğan: Enflasyon, şubat ayından itibaren daha makul ve kontrolü kolay bir yere gelecektir
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    yapma abim o fiyata gelirse benzin ,mazot kısaca her şeye katmerli zam olarak geri döner....
    olan alt gelir grubuna olur....doları o altını olan yine keyfi yerinde olur.....olan orta direğe olur.....
    o halde benim elimde olsa ne ihracatcı nede başkası DOLAR 3,5 - 4,0 nasıl ?

o halde benim elimde olsa ne ihracatcı nede başkası DOLAR 3,5 - 4,0 nasıl ?

ihracat durur.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Taşınan Açıklar da genelde azalış olmuş, EREGL PETKM HALKB da kayda değer taşınma var, KRDMD da artmaya başlamış, THYAO da yüksek günlük gerçekleşen açığa satış işlemleri olsa da gün içinde kapanıp taşınmıyor,

Sayfa 96/1011 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •