Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8620 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İyi aksamlar.Sn TA nın hazırladığı grafikleri incelemek için nasıl büyüteceğiz.Biri yol gösterirse sevinirim.

Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    İyi aksamlar.Sn TA nın hazırladığı grafikleri incelemek için nasıl büyüteceğiz.Biri yol gösterirse sevinirim.
    Ben resmi farklı kaydedip editörde büyütüyorum, başka çare bulamadım.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

İyi aksamlar.Sn TA nın hazırladığı grafikleri incelemek için nasıl büyüteceğiz.Biri yol gösterirse sevinirim.
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben resmi farklı kaydedip editörde büyütüyorum, başka çare bulamadım.
    BJK Coccinella arkadaşımız şu an için yapılabilecek çözümü yazmış. Fakat aynı sorun yaygın bir şekilde karşılaşılıyorsa bu sorunu çözmeye yönelik çalışma yapmak gerekebilir.

Şimdiden tavsiyeleri alabilirim. Yine iş düşünme ve fikir aşamasında bile sadece bana kalacaksa biraz uzayabilir. Fakat Allah 'ın izni izni ile birlikte! bir çözüm bulabiliriz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. Sayın T/A hocam,

aylardır forumu takip ederim ama başlığınız da siteniz de bir şekilde gözümden kaçmış. Dün gece keşfettim ve internet sitenizi biraz karıştırdıktan sonra 1. sayfadan başlayarak tek tek tüm sayfaları ve tüm iletileri - her ne kadar her sayfaki 8 iletiden 6'sı teşekkür mesajı olsa da - arada web sitenizdeki tüm grafikleri inceledikten sonra henüz bitirebildim.

Haddim olmasa da harika bir iş çıkardığınızı söylemeliyim. başucu kitabı kıvamında bir sistem oluşturmuşsunuz ve kesinlikle istifade edeceğim yorumlar getiriyor hisse senetlerinin durumuna. ayrıca paylaşmış olduğunuz tecrübeleriniz sıklıkla okunup piyasanın çakallarının unutulmaması adına hatırda tutulması gereken dersler. paylaşımlarınız, emekleriniz ve zamanınız için hakkınızı helal edin. allah sizden razı olsun. ayrıca sıhhatli günler dilerim, umarım sağlığınız yerindedir.

sayfaları okurken aşağıdaki soruyla karşılaştım ve bana oldukça pratik gelen bir çözümü paylaşmak isterim;

harici mouse kullanıyorsanız ctrl tuşuna basarken mouse'un ortasında scroll düğmesi(yuvarlak dönen düğme)ni ileri geri yaparsanız bulunduğunuz web sitesinde zoom in ve zoom out yapmış oluyorsunuz. öne döndürürseniz büyütüp arkaya döndürürseniz sayfayı geriye küçültürsünüz. bunu ctrl tuşuna yaparak gerçekleştirmeyi ihmal etmezseniz işinizi görür diye düşünüyorum.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    Sayın T/A hocam,

aylardır forumu takip ederim ama başlığınız da siteniz de bir şekilde gözümden kaçmış. Dün gece keşfettim ve internet sitenizi biraz karıştırdıktan sonra 1. sayfadan başlayarak tek tek tüm sayfaları ve tüm iletileri - her ne kadar her sayfaki 8 iletiden 6'sı teşekkür mesajı olsa da - arada web sitenizdeki tüm grafikleri inceledikten sonra henüz bitirebildim.

Haddim olmasa da harika bir iş çıkardığınızı söylemeliyim. başucu kitabı kıvamında bir sistem oluşturmuşsunuz ve kesinlikle istifade edeceğim yorumlar getiriyor hisse senetlerinin durumuna. ayrıca paylaşmış olduğunuz tecrübeleriniz sıklıkla okunup piyasanın çakallarının unutulmaması adına hatırda tutulması gereken dersler. paylaşımlarınız, emekleriniz ve zamanınız için hakkınızı helal edin. allah sizden razı olsun. ayrıca sıhhatli günler dilerim, umarım sağlığınız yerindedir.

sayfaları okurken aşağıdaki soruyla karşılaştım ve bana oldukça pratik gelen bir çözümü paylaşmak isterim;

harici mouse kullanıyorsanız ctrl tuşuna basarken mouse'un ortasında scroll düğmesi(yuvarlak dönen düğme)ni ileri geri yaparsanız bulunduğunuz web sitesinde zoom in ve zoom out yapmış oluyorsunuz. öne döndürürseniz büyütüp arkaya döndürürseniz sayfayı geriye küçültürsünüz. bunu ctrl tuşuna yaparak gerçekleştirmeyi ihmal etmezseniz işinizi görür diye düşünüyorum.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
    Teşekkürler Sayın noob;

(CTRL + Fare) işimi çok kolaylaştırdı.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •