Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. İngiltere'de özellikle enerji ve gıda fiyatları nedeniyle son 41 yılın zirvesini gören enflasyon 21 ay sonra marketlerde ilk defa düşüş gösterdi.

https://tr.euronews.com/2022/12/06/i...ilk-defa-dustu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Doğalgaz faturaları gelmeye başladı...Benim geçen yıl ki ilk faturaya göre yaklaşık %150 köklemişler. Isı geçen yıla göre 2 derece daha düşük olmasına rağmen fatura bu şekilde geldi...Bakalım vatandaş Enflasyonu bu kış nasıl hissedecek...
    51 Sm3 doğalgaz kullanıma 327 TL fatura geldi. Bir Sm3 6 TL'den fazla. Ülkenin en sıcak şehirlerinden birinde yaşıyorum ama ben bile bu kış 1.000 tlleri goreceksem vay soğukta yaşayan halkın haline (marketleri enflasyonun nedeni görenler hariç.)

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şekere : %555 zam
    Doğalgaza : %300 zam
    Kırtasiyeye: %284 zam
    Ekmeğe : %276 zam
    Elektriğe : %260 zam
    Ulaşıma : %242 zam
    Motorine : %235 zam
    Ete, süte : %215 zam
    Peynire : %208 zam
    Ayçiçekyağı: %210 zam
    Mutfak tüpü:%122 zam

#Enflasyon: 84,3

Kiraya artış yüzde 25...

Ev sahiplerine verilmek istenen mesaj nedir?

Ev almayın, varsa kiralamayın mı?
    Bi arada sosyal medyada ev almayın eregli alın furyası vardı ev parasına alan varsa 1 sene taşıttılar yok pahasına

sanırım çoğunluğun olduğu yerden uzak durmak lazım.

4. Sayın Batman pelit madenini bulan Erdemir ama Kardemir yükseliyor. Bunlar tahtacının oyunu parası ve lotu çok olan hisse fiyatını belirler ötekileri benim hissede yükselsin diye sadece dua eder.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın Batman pelit madenini bulan Erdemir ama Kardemir yükseliyor. Bunlar tahtacının oyunu parası ve lotu çok olan hisse fiyatını belirler ötekileri benim hissede yükselsin diye sadece dua eder.
    kardemirin yükselmesi farklı arkasını dayıya dayadığını bildirdi ondan uçuyor
    kimin dayısı varsa o yükselir.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın Batman pelit madenini bulan Erdemir ama Kardemir yükseliyor. Bunlar tahtacının oyunu parası ve lotu çok olan hisse fiyatını belirler ötekileri benim hissede yükselsin diye sadece dua eder.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kardemirin yükselmesi farklı arkasını dayıya dayadığını bildirdi ondan uçuyor
    kimin dayısı varsa o yükselir.
    İyimser üstadım baskanımın dediği gibi TVF kardemir hissesi almak için anlaştığından oldu A,B grupları daha ucuzdu D daha derin bugun D - , B + olduğundan da anlaşılıyor temettü alacaksanız A,B almak daha mantıklı

YTD.

TÜRK-İŞ/Atalay: Asgari ücret müzakeresi 7.785 liradan başlayacak, nereye çıkabiliyorsa çıkacak

Mevduat faizleri şimdiye 30 olmalıydı , Ocak ayı sonu 36 hayalim vardı olmucak galiba, asgari ücret 7500 üstü olursa yandık bittik kül olduk zaten...

Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •