Sayfa 85/902 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 673 - 680 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. satılan 3 milyona yakın lotlardan 238 bini şu anda emin ellere gitmiş...bakalım serseri lotlar ne kadar kalmış ?? bunlar toplanmalı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar twiteerda mert candemir ortağımız gesanın MSCI TURKEY endeksine girdiği günden itibaren HSCB nin aldığı gesan miktarlarını paylaşmış...ona göre durum şöyle :

01/12....17,715 lot
    02/12.....144,523 lot
    05/12.....43,125 lot
    06/12.....14,627 lot
    07/12......18,393 lot (saat 13:22 itibari ile anlık )

toplamda 238,383 lot ile en çok alan yabancı kurum durumunda...

tam da şüphelendiğim şey netleşiyor dostlar...yabancılar topluyor..umarım bu toplama iyicene olgunlaşır...
    keko az önce hsbc foto koydum tüm günlerin toplam alımını kırılıyorum burada
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    keko az önce hsbc foto koydum tüm günlerin toplam alımını kırılıyorum burada
    gözümden kaçmış dostum kusura bakma... dur tekrardan dönüp okuyayım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar..

hacmimiz düşmeye devam ediyor ky satışı az kaldı bitmek üzere az daha sabırla beklemeye devam..

diğer tahtalara nazaran bizim tahtamız yine sakin düzgün..

ekte aralık basından beri alan satanları paylaşıyorum. alış ve satış kısmında diğer yazan lot kısmına bakarsanız aralık basından beri ky satışı ve bu lotları karşılayan 3 tane etkin kurum en iyisi hsbc..

arkadaşların da dediği gibi bir haber ile yukarı ivme kazanacaktır. bu ne olabilir bedelsiz spk başvuru olabilir ya da büyük bir iş artık 100 milyon dolar üzeri olması lazım

Halka arz bence daha vakti var az daha beklesin kendi fikrim zaten alamayacağız bari geç gelsin de o gelene kadar bizde biraz daha yol alırız.
    Ek 29191
    tamam dostum şimdi gördüm...teşekürler...

5.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    HSBC nin hiiç acelesi yok, azar azar toplamaya devam ediyor ve Citiye virmanlıyor.
    Citinin 506K (%1,7) gözüküyor takasta ve günlükte artış devam ediyor.

Syg.
    kardelen dostumuzun da bu konu ile ilgili bir paylaşımı var...onda 506 bin adet görünüyor....sana da teşekürler kardelen dostum..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satılan 3 milyona yakın lotlardan 238 bini şu anda emin ellere gitmiş...bakalım serseri lotlar ne kadar kalmış ?? bunlar toplanmalı...
    Bu hızla 1 yıla kalmaz hareket başlar 😂😂😂😂

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu hızla 1 yıla kalmaz hareket başlar ��������
    işlem hacmi minimuma düşünce vede hareket marjı iyicene daraldığında günlükçüler hisseden ayrılır...hisse dip yapmış olur...benim açımdan gesanda her an bir alış dalgası gelecek olarak bakıyorum...geçmişten beri de hep bu tür zamanlarda alımlarımı yaptım...

8. 400 adet aktiften alım yapınca senet 15 kademe yukarı çıkıyor hale geldi....
    Ah tahtacı ah....

Sayfa 85/902 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •