Sayfa 317/359 İlkİlk ... 217267307315316317318319327 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Boş adamsın bir daha benim yazılarımı alıntı yapma ki cevap vermiyeyim
    Bu kadar kibar olmammmm

Yalan olan gap 119.10 daaaaaaaa uyan da babaya gel

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Boş adamsın bir daha benim yazılarımı alıntı yapma ki cevap vermiyeyim
    Bu kadar kibar olmammmm
    İlk yazan sensin alırsınız cevabını bundan sonra foruma düşünerek yazarsan iyi olur böyle bir durumla karşılamak zorunda kalmazsın.

4. Gün gelicek + 20 TL yapıp eksiye düşecek gün gelicek _ 20 TL den artiya gecicek onun için sağlam psikoloji ve uzulmeyecegimiz bir meblağ olmali bence yaririlan hisse tutari , çok sığ kademeler çok rahat dusuyor ve cikiyor günü günü tutmuyor , bugün tahtacı biraz moralimizi düzeltti , ama alıştık yatırım fonları elindeki lotlari sanki tek kalemde okutmayi bilmiyormu, elinde 300 000 lot var örnek onu istese paket yapip ilgili kişiye postalar ama ne olucak al aşağılara alımlara gelen lere düşürerek kağıdı düşür, bu kağıdında bu huyu var böyle yapicak bir şey yok , en kısa zamanda hedeflere sirket büyüme ve hissenin değeri yolunda kaldığımız yerden devam ederiz biraz mola verdik diyelim , yatırım tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Yalan olan gap 119.10 daaaaaaaa uyan da babaya gel
    Bende sana tarihi belirttim zaten 4 kasım tarihli yazın diye. Hatta ekledim dökülmedin mi sen hisseden diye seni çok bilmiş bir şey bilmiyorsunda neyse.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    İlk yazan sensin alırsınız cevabını bundan sonra foruma düşünerek yazarsan iyi olur böyle bir durumla karşılamak zorunda kalmazsın.
    Lan oğlum rahatsızmısın neyle karşılaştırdığını zannediyorsun kırıkmısın sen

Yukarı da bir sürü yazdım heeee sen anlama özürlüsün yapacak bir şey yok ikile

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Yarın 119 teması ile düzeltmeyi bitirmesini bekliyorum. Bu arada inşallah bilançoda sürprizle karşılaşmayız.
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Foruma yaptığınız ilk paylaşım Naten hissesinde yükselişi bildiniz iyi teknik analiz yaptığınız belli zaten yarın 119 civarlarına düşüş yaşamasa bile başarılı teknik analizcisiniz.Paylaşımınız 25 ekim tarihi.
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    119 teması olmadı ama dönüş kısmı tamamdır.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Kim yazmış abidik gubidik 119 dan alırım mı yazmışım ironi yapmışım sende sazan gibi atlamışsın

Sayfa 317/359 İlkİlk ... 217267307315316317318319327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •