Originally Posted by
ABKA
Astrolog işi gayipten haber vermek değildir.''Biz her şeyi bir düzen(kanun -formül) ile yarattık''; birazda gereği..
Nasıl ki fibonaccihi , GALAKSİLERDEN,ayçiceğine kadar var.
Bunun gibi düzenin gereği gibi bir şey..Merkür-Jupitere işte şu açıyla keserse vs...Çok olumsuz olaylar oluşmuş..Çıkarımı..
yani bağıl nem varsa,havada siyah bulutlar varsa yağmur yağabilir gibi bir mantıktır.
Yoksa fal işine inanmam.
Geçen şubatta gerçekten de tutturdular.Şubatın sonu diyorlardı.Rusya saldırdı.
Abi ne yapalım..kafası kesik tavuk gibi bir yana bir bu yana dönüyoruz.Artık tekniğim astrologlar..
YENİ HATIRLADIM..DÜN MÜ BU GÜN MÜ DOLUNAY VARDI..onun borsalara etkisiyle ilgili makaleler okumuştum.
dün akşam idi... mesela u. s -- a... --- yan.kiler ırak saddamına ilk gece harekatını da dolunayda yapmışlardı. o bir rütüelin tarihi idi zaten... neyse si -- ay - ey izlemesine takılmayalım diye şifreli yazdım...
si -- ay - ey : cia demek ,amerikan ( U.S.A. ) haber alma haber verme , haberleşme merkezi istihbarat şeysi teşkilatı
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri