Bu CB hiçbir şeyden ders alacak gibi durmuyor, eyyy CB ders alman için illa fabrikalarının yanmasımı lazım, illa fetöden içeriyemi düşmen lazım, KY ahı var burada, KY ahı aldınız ve hala da almaya devam ediyorsunuz, böyle yapmaya devam ederseniz çocuklarınızdan çıkar, torunlarınızdan çıkar, ama elbette çıkar, milyonlarca lotu hüpletmişsiniz bedava fiyatlardan, millet elinde ne varsa topunu tüfeğini size güvenmiş şirketinize güvenmiş buraya koymuş, siz ne yaptınız yıllarca baskıladınız, fiyatını yükselttirmediniz bilinçli olarak ve bedava fiyatlardan milyonlarca lotu süpürdünüz hortum gibi, yalan deyin hadi, yapmadık öyle bir şey deyin hadi, biz fiyatı baskılamadık deyin, bu kadar lotuda bedava fiyatlardan bu şekilde almadık deyin, sözlü olarak bunu diyemezsiniz ama vicdanınızın sessizce evet biz aynen böyle yaptık dediğinizi zaten biliyoruz, elimde, elimizde, onda bunda şunda toplasan 1 milyon lot çıkar yada çıkmaz, 17 küsur milyon lot halka açık ve bunun %80 ninden fazlası bu güruhun elinde, sadece 2 aracı kurumda gözüken 12 milyondan fazla lot bunların, diğer aracı Kurumlardakileri saymıyorum bile, gerisini varın siz hesaplayın işte, elimizdeki malı zaten biliyorlar yazmayada gerek yok, tek istediğimiz bunca yıl kahrını çektiğimiz bizler hisse 10 TL.olsun artık istiyoruz, baskılamayın, gölge etmeyin, akışına bırakın sadece, 10 TL.ve belkide biraz üstü fiyatlarda burada kimse kalmaz zaten eyyy CB, alırsın geriye kalan tüm lotları ve başına çalarsın ne yapıyorsan yaparsın, ister arşı alaya çıkarırsın fiyatı, ister yabancıya itelersin önün açık olur zaten, bu hırs bu zulüm bu eziyet niye? mağrurlanma CB senden büyük Allah var, Her nefis ölümü tadacaktır CB, mezarlık girişine baksan göreceksin dediğimi, kaç sene daha yaşamayı düşünüyorsun acaba? Kaç akşamın daha sabahını göreceğini sanıyorsun? Allah kimseyi kul hakkı yiyerek son nefesini verdirmesin, Millete ettiğin eziyet yeter, Allah korkun olsun, Hep bana hep bana olmaz, vermeden almak Allah'a mahsustur, bizler inançlı insanlarız, senin inancın yokmu da bunca yıldır Ky ahı alır durursun, vereceksin ki alacaksın hem bu fani dünyada hemde ahirette, yapma böyle, durdur artık bu gidişatı yeter artık CB!
Yer İmleri