bence sıkıntı yoktur bana her türlüsü uyar...aslında teknosada öyle büyük voalite yoktu...üç gün önce endeks sert düştüğünde o hafif pozitif bir kapanış yapmış idi...sonraki gün de endeks nötr olunca teknosa %2 kadar düşmüş idi...dün ise endeks çıkışa geçti ve teknosa da sert tepki verdi...zaten dün bir çok hisse tavan yaptılar...yani henüz göze batacak kadar hareketli değildi...

bu tedbir teknosanın da artık ciddi olarak göze gelmeye başladığını ve dikkatleri çekmeye başladığını gösteriyor....teknosada artık bilançolar çok güzelleşiyor ki son çeyrekten rekor bir ciro ve kar bekliyorum...biliyorsunuz yakın zamanda bir inverter şirketi ile bir anlaşma yapmıştı..ondan önce de kordsa dünyanın önde gelen panel şirketi ile (toledo solars) lisans hakları anlaşması yapmıştı...

bir geste kaliteyi belirleyen en önemli iki unsur inverter ve paneldir...işte sabancılar iki tane sağlam ayağı oluşturdular...geriye artık bu GES işlerine girişmek kalıyor...yakın zamanda teknosa 1 milyarlık da tahvil kullandı...bu gelişmeler bir şeylerin gelmekte olduğunu işaret ediyor....eğer toledo solarsın ürünleri türkiyeye girerse hiç şüphesiz türkiyenin en kaliteli ürünü türkiyeye girmiş olur bu ürünün de kullanım alanı çok yüksek...çok verimli,çok hafif ...piyasayı sallayacak cinsten bir gelişme olur..teknosada bunun ile ilgili bir gelişme olursa !! işte siz o zaman görün voaliteyi...

teknosada iyileşen bilançolar (tuncay turşucuya göre son zamanların en iyi bilançoya sahip şirkettir teknosa) artan e ticaret ve pazar yeri...yeni bir mağaza konseptine geçişi büyümek için doğru adımları atması...ve en son da ges ile ilgili gelişmeler teknosayı mükkemmel kılıyor....bu beklentileri ile teknosa yavaş yavaş yıllık cirosu kadar bir borsa değerine ulaşmak isteyecektir...bu yılki cirosu tahminen 16 milyar tl olacaktır buda teknosanın 80 tl yi kendine hedef belirleyeceğini gösteriyor....adım adım ve bazen de agresif olarak o hedefi gerçekleştirme çabasına gireceğini düşünüyorum...

tabi GES ile ilgili güçlü ve somut gelişmeler olursa ?? teknosa hedeflerine çok hızlı gider...işte o zaman da spk teknosanın voaliteliğini durdurmak için tüm araçları kullanmak zorunda kalacaktır... tıpkı smrtg ,gesan ,kontr, yeotk,sasa,hektaş gibi hisseleri durdurmak için başvurduğu tedbirleri teknosaya uygulayacaktır...o günleri görmeyi çok istiyorum..