Sayfa 638/993 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bence sigaraya %30 zam gelir zaten reis sigara sevmiyor. Sağlam bir zam gelir diyorum

%100 gelse acımam hem kendilerine hem içmeyenlere zarar
    bir halt olacağı yok.

3. Liseyi bitirdiğimde ülkücü bir avukatın yanında katiplik yapmıştık. Sıradışı zeki bir ülkücü. O günlerde hocaların yeşil gözlü sarışın çıtır hevesi olduğunu söyler dururdu. 25 sene olmuş nerdeyse bugün bunun daha kötüsünü yaşıyoruz. Tarikat cemaat adı her neyse aslında bunun temelinde kolay para kazanma yolu var. Kaz gibi yolunmaya hazır saf insanlar varlıklarını bu yolda harcıyor. Her şeyini bu yola dökerken dümenin başındaki zevki sefa içinde yaşıyor. Bizim milletin tarihte en zayıf olduğu bodoslama saldığı bir mecra bu. Hatta bugünlerde siyaset ile iç içe daha kolay daha paylaşımcı.

4. Bi cupra bi salata bi kabak tatlisi 2600 TL

https://www.instagram.com/p/Ck0f0KjooHD/

5. Tuik'e göre işsizlik Ekim ayında %0.1 artarak %10.2 oldu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu ülkedeki bazı sığırlar da anlayabilse keşke laikliğin önemini...

15 Temmuz darbe girişiminden 2 yıl önce 2014'de tüm FETÖ okullarını kapatan Türkmenistan, ülkesinde kurulacak Türk okulu için “Laik eğitim†şartı koydu.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sarti-7523921/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu ülkedeki bazı sığırlar da anlayabilse keşke laikliğin önemini...

15 Temmuz darbe girişiminden 2 yıl önce 2014'de tüm FETÖ okullarını kapatan Türkmenistan, ülkesinde kurulacak Türk okulu için “Laik eğitim†şartı koydu.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sarti-7523921/
    Korktular bunların hocaları sapık bizi de şey ederler diye. Haklı adamlar şimdi hoca dedin mi uçkuruna düşkün sapık anlaşılıyor.

8. Günün birinde bi Katolik günah çıkartmak için papaza gitmiş. Papaz içeri almış ve katolik papaza " günah çıkartmaya geldim" demiş papazda "gel evladım tanrı affedendir" demiş. Katolik başlamış anlatmaya " Geçen ay kayınvalidemin evine gitmiştim gece çok yağmur yağdı eve dönemedik o gece kayınvalidemin evinde kalmıştık ve ben kayınvalidemi bi güzel diktim." demiş ve papazda "tanrı affedendir evladım başka varmı bir günahın." demiş katolikte " geçen hafta baldızımın evine gitmiştim gece çok yağmur yağdı o gece orda kaldım ve baldızımı bi güzel diktim." demiş papazda " tanrı affedendir evladım." demiş ve katolik "geçen gün sekreterimin evine çalışmaya gittim gece çok yağmur yağdı o gece orda kaldım ve sekreterimi bi güzel diktim" diyince papaz camdan kafayı çıkarmış ve katoliğe "lan puşt hava bozdu iyice yağmur yağmadan kalkbi dirgit" demiş.

Sayfa 638/993 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •