Sayfa 648/1200 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    sacro üstat yeni KAREL'lerin yolunu gözlüyoruz. sayende kazandık şükür. Allah senden razı olsun.
    Simdilik yeni karel yok.

Bir iki adayim var ama pek umutlu degilim.

Karel gibi kagitlar 3 4 yilda bir bulunur.

3 yil once logoydu simdide karel.

Su anda baska bir karel yok.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Olur abi olur.

Bana gorede devre kesici yakin bu kagitta )

Hatta vade 1 2 gun bile denilebilir.

Onemli olan kagidin ismi cismi degil.

Onemli olan macd'in açısı )

Ver mehteri Sacro Hocam, veeer.

Siz isin ticaretindesiniz, haklisiniz da. Alip, 3-5 gunde satip, kari cebe koymakta bir mahsur yok. Ama bu fakir der ki; Boyle kagitlarin sagi solu belli olmaz....gun gelir kari cebe koymayi birak, elinizdeki kagitlari hic satamayabilirsiniz de.

Sezginler Gida'yi yada Unal Tarim'i kac kisi hatirliyor?

3.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku

Siz isin ticaretindesiniz, haklisiniz da. Alip, 3-5 gunde satip, kari cebe koymakta bir mahsur yok. Ama bu fakir der ki; Boyle kagitlarin sagi solu belli olmaz....gun gelir kari cebe koymayi birak, elinizdeki kagitlari hic satamayabilirsiniz de.

Endeks 70 bin aynı Andersenden Türkiye batacak masalları.
    Endeks 100 bin Andersenden yine aynı masallar..
    Endeks 105 bin yakında yine aynı grup aynı masallara devam..
    Kesin hocası rüyasında görmüştür

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku

Karel'i böyle firmalarla karşılaştırmamak gerekir. Karel sağlam temeli olan bir firma. Tabi dünyanın bin türlü hali var. Güvendiğimiz dağlara kar yağabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku

iyileştin galiba sesin gür çıkıyo
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6.  Alıntı Originally Posted by Babacan86 Yazıyı Oku
    Karel'i böyle firmalarla karşılaştırmamak gerekir. Karel sağlam temeli olan bir firma. Tabi dünyanın bin türlü hali var. Güvendiğimiz dağlara kar yağabilir.
     Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    iyileştin galiba sesin gür çıkıyo

Sn Babacan,

Konumuz KAREL degil, REYSAS'ti. Belki simdi fikriniz degismistir. KAREL'i tanimam, etmem. Bildigim bir sirket degil, sadece adini gormustum yillar once telefon santrallerinde ve cihazlarda.

Haci Mojetbit Hocam, Duydum ki paranin anasini aglatmissin yoklugumda. Hayrini gorun insallah, Rabbim keyifle harcamayi nasip etsin. Tam iyilesemesem de, cok sukur her halimize.Elhamdulillah, daha iyiyim ama ilaclardan henuz kurtulamadim. Bu arada kaportayi degistirmissin. O resimi kullanan var hocam, baska bir orcinal resim koysana profiline.. Eskiden bakar bakmaz taniyorduk, simdi zorlasti...

Rabbim tum hastalarimiza hayirli sifalar, dertlilerimize derman, borclularimiza odeme imkani versin insallah.

Sacro Hocam, Sen yine de fazla kaptirma Reysas'a. Birak o kagittan da baskalari kazansin, butun memleketteki parayi sen mi kazanacaksin.

Vesselam,

PS: Eczanelerden Norco alamadik butun gun ugrasti cocuklar. Erken bitirmisim, re-fill icin daha vaklit varmis. Halbuki ameliyattan sonra Dr. la konusmustum ve dozaji artirmisti. O yuzden erken bitmisti ilac. Bu sabah da yenisini yazdi doktor ve kendi recetesiyle gittik, ilac alamadik. Ibo-prufen al dedi hemsire, 3 tane 200 mg lik. Iki defa aldim, iyiyim sukur. Yoksa Norcho ya hic bulasmasam mi, 40 tablet aldim? Aramizdaki tipcilar fikir verebilir mi; Ibo-profenin kac tanesi bir Narcho yapar ki?? Yarin alabilecegiz ama insurance karsilamiyor, kendi cebimizden. Boyle bir kapitalizm de yok bu dunyada....Bizden aldiklari parayla zaten bir fabrika unitesi kurmuslardir simdiye kadar. ZALIMSIN gapitalizmmmmmm!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sn Babacan,

Konumuz KAREL degil, REYSAS'ti. Belki simdi fikriniz degismistir. KAREL'i tanimam, etmem. Bildigim bir sirket degil, sadece adini gormustum yillar once telefon santrallerinde ve cihazlarda.

Haci Mojetbit Hocam, Duydum ki paranin anasini aglatmissin yoklugumda. Hayrini gorun insallah, Rabbim keyifle harcamayi nasip etsin. Tam iyilesemesem de, cok sukur her halimize.Elhamdulillah, daha iyiyim ama ilaclardan henuz kurtulamadim.

Rabbim tum hastalarimiza hayirli sifalar, dertlilerimize derman, borclularimiza odeme imkani versin insallah.

Sacro Hocam, Sen yine de fazla kaptirma Reysas'a. Birak o kagittan da baskalari kazansin, butun memleketteki parayi sen mi kazanacaksin.

Vesselam,

PS: Eczanelerden Norco alamadik butun gun ugrasti cocuklar. Erken bitirmisim, re-fill icin daha vaklit varmis. Halbuki ameliyattan sonra Dr. la konusmustum ve dozaji artirmisti. O yuzden erken bitmisti ilac. Bu sabah da yenisini yazdi doktor ve kendi recetesiyle gittik, ilac alamadik. Ibo-prufen al dedi hemsire, 3 tane 200 mg lik. Iki defa aldim, iyiyim sukur. Yoksa Norcho ya hic bulasmasam mi, 40 tablet aldim? Aramizdaki tipcilar fikir verebilir mi; Ibo-profenin kac tanesi bir Narcho yapar ki?? Yarin alabilecegiz ama insurance karsilamiyor, kendi cebimizden. Boyle bir kapitalizm de yok bu dunyada....Bizden aldiklari parayla zaten bir fabrika unitesi kurmuslardir simdiye kadar. ZALIMSIN gapitalizmmmmmm!!!!
    allah şifalar versin dosttum para gelir gider hayatta huzur sağlık grş
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

8. Sayın hocalar zoren trende girdi denebilirmi artık sacro hocamın deyimiyle hedef uçur bölümümü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 648/1200 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •