Sn Babacan,
Konumuz KAREL degil, REYSAS'ti. Belki simdi fikriniz degismistir.

KAREL'i tanimam, etmem. Bildigim bir sirket degil, sadece adini gormustum yillar once telefon santrallerinde ve cihazlarda.
Haci Mojetbit Hocam, Duydum ki paranin anasini aglatmissin yoklugumda. Hayrini gorun insallah, Rabbim keyifle harcamayi nasip etsin. Tam iyilesemesem de, cok sukur her halimize.Elhamdulillah, daha iyiyim ama ilaclardan henuz kurtulamadim.
Rabbim tum hastalarimiza hayirli sifalar, dertlilerimize derman, borclularimiza odeme imkani versin insallah.
Sacro Hocam, Sen yine de fazla kaptirma Reysas'a. Birak o kagittan da baskalari kazansin, butun memleketteki parayi sen mi kazanacaksin.
Vesselam,
PS: Eczanelerden Norco alamadik butun gun ugrasti cocuklar. Erken bitirmisim, re-fill icin daha vaklit varmis. Halbuki ameliyattan sonra Dr. la konusmustum ve dozaji artirmisti. O yuzden erken bitmisti ilac. Bu sabah da yenisini yazdi doktor ve kendi recetesiyle gittik, ilac alamadik. Ibo-prufen al dedi hemsire, 3 tane 200 mg lik. Iki defa aldim, iyiyim sukur. Yoksa Norcho ya hic bulasmasam mi, 40 tablet aldim? Aramizdaki tipcilar fikir verebilir mi; Ibo-profenin kac tanesi bir Narcho yapar ki?? Yarin alabilecegiz ama insurance karsilamiyor, kendi cebimizden. Boyle bir kapitalizm de yok bu dunyada....Bizden aldiklari parayla zaten bir fabrika unitesi kurmuslardir simdiye kadar. ZALIMSIN gapitalizmmmmmm!!!!
Yer İmleri