Sayfa 125/903 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Eyvallah. Peki Gesan da Sasa gibi "Yok artık,zaten onca kat gitmiş,daha ne olabilir ki!" sorularına muhattap olsa da finalde Sasa benzeri bir noktaya yol alır şeklinde bir beklentin var mı?
    tabiki...gesan uzun soluklu bir yola girmiş..ama açıkçası bu yolda kim ne kadar sebat edebilir ?? kimin kısmeti ne kadar bilemeyiz ?? kimisi 20 lerden ucuzdan aldı 30 lardan satınca çok şükür çok kazandım dedi...kimisi de 100 tl den çok pahalıya aldım dedi ama kısa sürede hisse 300 tl ye gitti...kimbilir belki de buralardan alanlara bir gün çok ucuzdan almışsın denebilecek...burası borsa hiç belli olmuyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tabiki...gesan uzun soluklu bir yola girmiş..ama açıkçası bu yolda kim ne kadar sebat edebilir ?? kimin kısmeti ne kadar bilemeyiz ?? kimisi 20 lerden ucuzdan aldı 30 lardan satınca çok şükür çok kazandım dedi...kimisi de 100 tl den çok pahalıya aldım dedi ama kısa sürede hisse 300 tl ye gitti...kimbilir belki de buralardan alanlara bir gün çok ucuzdan almışsın denebilecek...burası borsa hiç belli olmuyor...
    Anlıyorum. Altı dolu beklentiler geliştir,süreci takip et,anlık düsunme,bilançoyla perçinle,yatırımlar var mı bak v.s v.s Yani sürekli takip et şirketi ve istediğin doğrultuda ilerliyorsa güncel fiyatı boş verip sadece sabret diyorsun.
    Peki sence bizimkinin çok daha ufak çapı olan KAP'larin rakiplerdeki etkisine bakip da bizimkinin (en azindan şimdilik) aynı etkileri uyandıramiyor görünmesi ve hatta finansal görünum açısından çok daha sağlam olmasina rağmen bu durumun böyle olmasi senin de sabrını yer yer zorlamiyor mu?

3.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    Aldığı son 3 ihaleyi başka bir enerji firması alsaydı direkt tavana kilitlerdi.
    Gesanın acelesi yok sindire sindire, kademeleri doldura doldura yükselmesi
    en sağlıklı olanı. Azar azar hedefe doğru gitsin yeter.

Bu arada her şey yolunda giderse 2023 hedefim Mayısta 500 TL, Aralıkta 1.000 TL.
    Bu hedefler şahsi görüşüm. Olmayabilirde, nasip bu işler.

Syg.
    Aynı fikirdeyim.
    İddialı olabilir ama bölündükten sonra 2023 sonu şu anki rakamlardan işlem göreceğimize inanıyorum ben.
    Benimde şahsi fikirimdir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sadece sabır etmek lazım.

4. Keşke gapi hızlıca kapayıp geri donse.

5.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Anlıyorum. Altı dolu beklentiler geliştir,süreci takip et,anlık düsunme,bilançoyla perçinle,yatırımlar var mı bak v.s v.s Yani sürekli takip et şirketi ve istediğin doğrultuda ilerliyorsa güncel fiyatı boş verip sadece sabret diyorsun.
    Peki sence bizimkinin çok daha ufak çapı olan KAP'larin rakiplerdeki etkisine bakip da bizimkinin (en azindan şimdilik) aynı etkileri uyandıramiyor görünmesi ve hatta finansal görünum açısından çok daha sağlam olmasina rağmen bu durumun böyle olmasi senin de sabrını yer yer zorlamiyor mu?
    zorluyor tabi..insan ister istemez demoralize oluyor...mesela attığımız son turcell kap haberinde biz tavan yapamamışken turcell yaptı..oysa para turcellden çıkacak biz ise kar edecektik... ben bunu biraz da son satılan lotların hala piyasa tarafından hazm edilmediğine yoruyorum..işte görüyorsunuz info bu gün de tek başına 180 bine yakın lot sattı..bu satış olmasaydı zaten çok kısa sürede tavan olacaktık... eski normal gesana dönüşmemiz için hazm şart...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Keşke gapi hızlıca kapayıp geri donse.
    bırak dostum orası kaçış boşluğu olarak kalsın... her boşluk dolacak diye bir şart yok...

başkan 5 dk sonra blommberg tv de hatırlatayım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Keşke gapi hızlıca kapayıp geri donse.
    gap yok gapı açıldığı fiyatın altına ufak bir sarkma da olsa kapanmış sayılır yıllar önce ben öyle ogrendim ama şimdi piyasa da illa dolması diye bana göre yanlış bir bilgi var..

başkan konuşmaya basladı gerçi gökhan bey o da başkan sayılır..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 125/903 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •