Sayfa 805/1024 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

bu şekilde başka bankaya geçmeye engel konulursa, dolara geçiş hızlanacaktır.

2. Bankacinin verdigi bilgi: Faizlerde dusmesi yonunde baski var, KGF sebebiyle yasanan para arayisi da gevsiyor, bankalarin kredi istahi azaldi, buyuk ihtimal faizde 2017 tepesi goruldu, bundan sonra asagi gitme ihtimali yuksek, 14.75/15 civarindan 35 yerine 60+ gun baglayip beklemek lazim.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Zaten çok sosyalleştik..bayağı bir insan yatmaya alıştı bu memlekette..

Birde çalışmaya, tasarruf yapmaya da gerek kalmadı madem..

En iyisi, on dönüm bostan yan gel yat Osman..
    Hocam malesef olay bu millet yata yata bizim kazandığınızdan fazla kazanıyor (arazi rantıyla) ayrıca dolar yada faiz almadığı için hem "sözde haram" yemiyor hemde bir lobiye mensup olup hakaret işitmiyor, yan gelip yata yata kazanıyor tek kuruş vergide ödemiyor çünkü 200.000 Tl ye sattığı mal tabuda bunun 10 da 1 bile değiş... Asıl lobi bu şerrolar 3 kuruş mevduat faizi alanlar değil...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

ben bu olayı üfürme olarak görüyorum. şimdi ben başka bir bankaya gittiğimde, siz bizde değilsiniz sizi kabul edemeyiz mi diyecekler? mevcut bankam madem bir yere gidemeyecek, al sana % 10 demez mi?

5.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    ben bu olayı üfürme olarak görüyorum. şimdi ben başka bir bankaya gittiğimde, siz bizde değilsiniz sizi kabul edemeyiz mi diyecekler? mevcut bankam madem bir yere gidemeyecek, al sana % 10 demez mi?
    der tabiki desin zaten.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. Bankalar arası geçişi yasakladıklarına göre dolar fırlayacak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ala ala %1reel faiz var TL de.zaten bir getiri yok.eksi reel faiz olsun demek zaten haksızlık

8. https://invst.ly/4bw37

Aportta bekliyoki....

YTD..

Sayfa 805/1024 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •