Erdoğan, bugün saat 16.00'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek
Erdoğan, bugün saat 16.00'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yalaka kanallarında neymiş Kılıçdaroğlu hökömeti yıpratma ŞOVLARI yapıyormuş,demekki tacız,tecavüz,uyuşturucu vs ülkenin içinin boşaltılmasını halen görmezden geliyorlar gözleri körleştiği için
,ben haticeye değil neticeye bakarım,bakalım sonları nasıl olacak merak ediyorum.
Dogru diyorsun. Kampa gittigimizde col 15 derece daha soguk oluyor sehirden. Donmustuk.
Ama olay degisiki. "Cok sicak" dedigim zaman hemen millet "Aaa, sen surda yasamiyor musun" diye boyle bir sasiriyor. 100 derece sicakta colun ortarsinda sokaklarda dolastigimizi saniyor. Klima denen birsey var.
Ne yapacam bu sulunu refa baba. Yine elim gitmedi, kac saat parmagim tustaydi halbuki. Sence yeni hedefimi bekleyeyim mi, yoksa acgozluluk mu yapiyorum 9.60 dedikten sonra 12.40'a revize ederek?
JPMorgan : ABD'de bugün açıklanacak TÜFE verilerinin beklentilerin altında gelmesi halinde, S&P 500 endeksinde %10'a varan bir ralli yaşanabilir.
%10'a ralli diyorlar.
Goldman Sachs : Çin'in COVID tedbirlerini gevşetmesinin petrol talebini (1 milyon varil/gün) ve fiyatları (15 USD) artırması büyük olasılık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bekaert Çelik şirketinin iki fabrikasında aldığı grev kararlarını "Millî Güvenliği Bozucu Nitelikte Görüldüğü" gerekçesiyle 60 gün erteledi.
Türkiye'de grev yasak.
Tek adam uygun görmüyor.
günaydınlar
Bu marketlere ne oldu böyle..
Yaptırımlar yine göstermelik fos mu çıktı....
Hepsi düşen endekste uçmaya çalışıyor..??
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Yer İmleri