Sayfa 644/993 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bilmeden böcük de yiyor muşuz, youtube'da bir yorumda rastladım...

Sosis ve salamlara pembe renk vermesi için de; kırmızı renkli Karmin Böceği kullanılıyor. Hani şu CocaCola^da da olduğu söylenen böcek.
    Bu böceğin gıda maddesi olarak kodu E120
    Bazı kırmızı/pembe renkli gıda ürünlerinin ambalajının üzerinde yazan "içindekiler" bölümününde 'Karmin' veya E120 olarak belirtilir. Özellikle sosis ve salamlarda çok kullanılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lOKRFVLIp8s
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yukselis 33.80 dolar oldu, 1826.10 dolar.

Acilisa 15 dakika kaldi.
    Bunu biz neden göremedik,sanırım işim yüzünden

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Sosis ve salamlara pembe renk vermesi için de; kırmızı renkli Karmin Böceği kullanılıyor. Hani şu CocaCola^da da olduğu söylenen böcek.
    Bazı kırmızı/pembe renkli gıda ürünlerinin ambalajının üzerinde yazan "içindekiler" bölümününde 'Karmin' veya E120 olarak belirtilir. Özellikle sosis ve salamlarda çok kullanılıyor.

Kullanmam sucuk,pastırma dışında,genellikle tavuk cinsi olanını kediler için alırım mamadan ucuz olduğu için.ama böcekli kolayı severim oda az miktarda

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Ne güzel işte, yani açıkçası kimyasal katkı yiyeceğime böcek katkısı yerim [emoji3], organik değilmi, ayrıca kolada rengi ve aromasında koşinil böceği olduğunu biliyordum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Surada, su kadar petrol bulduk diyor.

Kimse inanmiyor.

Taninmamis bir muhendis aciklasa, hadi insallah diyecek millet.

Ama yuzyilin yalancisi acikliyor.

Ve arkasindan gelenler, belki listeye girerim, belki kazaniriz diye olmadik palavralar.

Hic kafasi calismiyor bunlarin.

Hile disinda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dolar/TL için teknik bakmak şu an için tamamen anlamsız.

%150 üfe olan bir ülke para biriminin teknik analiz ile değerlendirmek matematiğe aykırı. (ki bana göre üfe 300]

bakıyorum adamlar youtube da teknik analiz yapıyor. Geçen tesadüf denk geldim kıdemli analist midir nedir teknik anlatıyor, anlatıyor, fibo diyor indikatörler şişti diyor.

ne diyor bu dedim ya ? şaka yapıyor sanırım. adamı görsen ciddi ciddi anlatıyor. ekonomi bilgisi sıfır 2 çizgi çekince iş bitiyor diye düşünüyor sanırım.

kabaca 100 milyar usd Brüt MB rezervi olan bir ülkenin 100 milyar usd dış ticaret açığı varsa kriz kapıda değil artıl evinin içine girmiştir.

hükümet çok yanlış yolda. çok acil az gevşeyerek devam etmezlerse seçime gelmeden kayış kopacak.
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Teknik olarak $ ın burdan 14 lere kdr gevşemesi gerekir ama yukarı gitmek için can atıyor.

7. Tereyağı yükselmiş biraz daha

8. Benjamin 18,7 cirmaliyor

Sayfa 644/993 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •