Düşmeyen borsa,
Enflasyona etki etmeyen zamlar,
Fakirleştikçe mutlu olan insanlar,
icat edilmiş.
Angola’da Angola’da
Çıkmayan gaz
Yurumeyen tomofil
Ucmayan ucak
....
....
...
Mangalda kül.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Adamlar ordan buldu burdan buldu bir şekilde yılı bitirdi sabit kurda.7 aydır 18 lira dolar.
Farklı ve çok kafadan sesin çıktığı bir iltidarda, koalisyon hükümetinde 3 ay da bir devalüasyon yaşarız bu ortamda.
Bu arada akp karşıtı olduğumu bilmeyen yoktur.bu chp nin sadece başında ki kişinin akp nin 2 numaralı adamı olduğunu düşünüyorum.
O öyle değil,devamlı pot kırdı ve açık verdi pot kırdıklarıylan,ekmelettin,dokunulmazllık şimdide türban ve erken seçim naraları,karşısındaki politikada şark kurnazı,arkasında ABD olunca top yekün saldırttı kendisine,ona saldırırken biz Atatürkçü dürüst vatan severlerde hedefte kaldıkolay bundan ibaret,değiştirmeye kalksan ne olur,denendi oda fos çıktı,ne yapalım bir umut bekliyoruz,hani devamlı dile getiriyorum bir genç liderden bahsediyorum,umutlarımız o liderde,zaten zaman çok daraldı,belirttiğim gerçekleşirse bizi kimse tutamaz,edende cezasını çeker,zaten Atamızdada belirtmişti ey Türk gençliği diyerek işaret vermişti,bir Türk dünyaya bedeldir diye,az sabır![]()
Reha abi tribünden seyretmeyin gelin memur zammı tahmininizi verin
basgan birinciye itibar puanı
ikinciyi kuru kuru tebrik edecek![]()
Yer İmleri