Sayfa 806/1024 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. http://www.patronlardunyasi.com/habe...silecek/193969

al bakalım bomba haber..

yüzer gezer mevduatçı

2. Cuma günü gerçekleştirilen toplantının ardından dün mevduat faizleri bazı bankalarda 0,50 bazılarında ise 0.75 puan aşağı çekildi bile. Böylece mevduat faizleri yüzde 14,50’den yüzde 13.75’e geriledi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. Merkez bankası zaten 12 ile para veriyor mevduatta reel faizi negatife düşünürseniz doların yükselmesi kaçınılmaz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    ben bu olayı üfürme olarak görüyorum. şimdi ben başka bir bankaya gittiğimde, siz bizde değilsiniz sizi kabul edemeyiz mi diyecekler? mevcut bankam madem bir yere gidemeyecek, al sana % 10 demez mi?
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bu şekilde başka bankaya geçmeye engel konulursa, dolara geçiş hızlanacaktır.
    bu üfürme olayını biran önce hükümet yetkilileri, yok böyle birşey diye açıklamazlarsa, dolar uçacak. temmuz enflasyonu da beklentinin aksine yüksek çıkar ki, cami duvarına işememek gerekir.

5. %13.75 in net'i kaca geliyor ?

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bu üfürme olayını biran önce hükümet yetkilileri, yok böyle birşey diye açıklamazlarsa, dolar uçacak. temmuz enflasyonu da beklentinin aksine yüksek çıkar ki, cami duvarına işememek gerekir.
    Devlet beni yaptığım hiç bir davranış suç olmadığı halde nasıl kara listeye alabilir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Devlet beni yaptığım hiç bir davranış suç olmadığı halde nasıl kara listeye alabilir

düzenleyici olduğu için serbest piyasada toplum refahını koruyacak kurallar koyabilir.
    piyasa serbest ama o kadar serbest değil.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    düzenleyici olduğu için serbest piyasada toplum refahını koruyacak kurallar koyabilir.
    serbest ama o kadar serbest değil.
    Happyi altın mı döviz mi tavsiye edersiniz

Sayfa 806/1024 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •