-

Originally Posted by
wasaban
Yalanın bini bir para.. Bulurlar. Gaz- petrol- altın. Daha TOGG gelecek. 1. çeyrek 2023 sonuna kadar 400 istasyonda şarj ünitesi kurmayı planlıyorlardı.
Hikayesi olan hisse iyidir.
Masalı olan fevkaladee😂😂
-
Banka+ havayolu, bir şekilde endeksi dünkü zirvelere taşıdılar.
-
-

Originally Posted by
wasaban
Adam xbank tavanlıyor 🤣🤣
9 aylıklardan sonra hep ucuzlar gidiyo
-
Arkadaşlar hisseyi düştükçe toplamaya karar verdim,benim düşüncem oldukça fazla hisseye sahip olmak istiyorum,hedefim 50.000 ,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
zıpzıp
Arkadaşlar hisseyi düştükçe toplamaya karar verdim,benim düşüncem oldukça fazla hisseye sahip olmak istiyorum,hedefim 50.000 ,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bir sektöre/ şirkete bağlı kalmamak lazım. Her ne kadar fon yöneticileri enerji temalı yatırımın devam edeceğini düşünsede, bu gaz çevrim değil yenilenebilir olabilir.
3. çeyrek bilanço açıklanma tarihi sonrası portföyü xu30 a kaydırmak mantıklı olanmış.
-
Şimdi Kasım başından bu yana baktım. Turco getirisi eksilerde. Xu100 + %33 gibi… Tabi sene başından beri alırsanız çok çok iyi getiri sağlamış Turco
-

Originally Posted by
wasaban
Bir sektöre/ şirkete bağlı kalmamak lazım. Her ne kadar fon yöneticileri enerji temalı yatırımın devam edeceğini düşünsede, bu gaz çevrim değil yenilenebilir olabilir.
3. çeyrek bilanço açıklanma tarihi sonrası portföyü xu30 a kaydırmak mantıklı olanmış.
Yaktın beniiiii
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri