Dikiş tutmaz Sabri vardı, futbol dan gelen bir deyim mi, hatırlayamadım. Sasa yı da bu noktaya getirdiler. 103 tehlikesi dikkate alınmalı.
Dikiş tutmaz Sabri vardı, futbol dan gelen bir deyim mi, hatırlayamadım. Sasa yı da bu noktaya getirdiler. 103 tehlikesi dikkate alınmalı.
Cesur Çakır Kafamızı Karıştırdı Ben Faydasını gördüm
Mutlumuyum Değilim Sasa ile Hayallerimi yıktı Aşkımı bitirdi ama kazançlıyım
Aslında Sorun Bence Bilgiyi Çok Kolay Veriyor Bizlere
Ben Bunu Değerlendirebildim Ve Nakitte Bekliyorum
Tekrar Sasa Ortağı Olmak İcin
sevgiler
yatırım tavsıyesı degıldır
Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Ayşin Erdem, Borsa İstanbul'da büyük bir potansiyel gördüklerini ve çok yükselmesini beklediklerini dile getirerek 2023'te seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla birlikte yabancı yatırımcının çılgınca borsaya gireceğini düşündüklerini vurguladı. Erdem, şu anda Borsa İstanbul'da yüzde 30 un altında olan yabancı yatırımcı payının da hızla yükselmesini beklediklerini ifade etti.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/erd...-haberi-677120
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Haftaya brüt takas çözülüyor, hazırlık var. 111-115 arasında sıkışma devam ediyor. Daralan üçgen simetrik gibi olsada aşağı yönlü duruyor. Yani %51 olasılık brüt sonrası 87 rakamına gelecek. 115 üstü kapanışlarda 123-130 yukarı yönlü eğilim artar.
Geleydi bi 87'de rahatlayaydın. Evet bu kağıt bir sonraki hareketinde ya düşecek, ya da çıkacak haklısın.. Ama ben şunu iddia ediyorum ki, sen o günden sonra bir daha SASA forumunda yazmayacaksın. Tıpkı 16.11.2022'de hissenin en yüksek seviyede olduğunda, yazmaya başladığın gibi o günde kaybolacaksın...
Yer İmleri