Sayfa 341/898 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Dikiş tutmaz Sabri vardı, futbol dan gelen bir deyim mi, hatırlayamadım. Sasa yı da bu noktaya getirdiler. 103 tehlikesi dikkate alınmalı.

2. [IMG][/IMG]
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

Cesur Çakır Kafamızı Karıştırdı Ben Faydasını gördüm
    Mutlumuyum Değilim Sasa ile Hayallerimi yıktı Aşkımı bitirdi ama kazançlıyım

Aslında Sorun Bence Bilgiyi Çok Kolay Veriyor Bizlere
    Ben Bunu Değerlendirebildim Ve Nakitte Bekliyorum
    Tekrar Sasa Ortağı Olmak İcin
    sevgiler
    yatırım tavsıyesı degıldır

4.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    Cesur Çakır Kafamızı Karıştırdı Ben Faydasını gördüm
    Mutlumuyum Değilim Sasa ile Hayallerimi yıktı Aşkımı bitirdi ama kazançlıyım

Aslında Sorun Bence Bilgiyi Çok Kolay Veriyor Bizlere
    Ben Bunu Değerlendirebildim Ve Nakitte Bekliyorum
    Tekrar Sasa Ortağı Olmak İcin
    sevgiler
    ....

5. Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Ayşin Erdem, Borsa İstanbul'da büyük bir potansiyel gördüklerini ve çok yükselmesini beklediklerini dile getirerek 2023'te seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla birlikte yabancı yatırımcının çılgınca borsaya gireceğini düşündüklerini vurguladı. Erdem, şu anda Borsa İstanbul'da yüzde 30 un altında olan yabancı yatırımcı payının da hızla yükselmesini beklediklerini ifade etti.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/erd...-haberi-677120

6. Haftaya brüt takas çözülüyor, hazırlık var. 111-115 arasında sıkışma devam ediyor. Daralan üçgen simetrik gibi olsada aşağı yönlü duruyor. Yani %51 olasılık brüt sonrası 87 rakamına gelecek. 115 üstü kapanışlarda 123-130 yukarı yönlü eğilim artar.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Haftaya brüt takas çözülüyor, hazırlık var. 111-115 arasında sıkışma devam ediyor. Daralan üçgen simetrik gibi olsada aşağı yönlü duruyor. Yani %51 olasılık brüt sonrası 87 rakamına gelecek. 115 üstü kapanışlarda 123-130 yukarı yönlü eğilim artar.
    Geleydi bi 87'de rahatlayaydın. Evet bu kağıt bir sonraki hareketinde ya düşecek, ya da çıkacak haklısın.. Ama ben şunu iddia ediyorum ki, sen o günden sonra bir daha SASA forumunda yazmayacaksın. Tıpkı 16.11.2022'de hissenin en yüksek seviyede olduğunda, yazmaya başladığın gibi o günde kaybolacaksın...

8.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Geleydi bi 87'de rahatlayaydın. Evet bu kağıt bir sonraki hareketinde ya düşecek, ya da çıkacak haklısın.. Ama ben şunu iddia ediyorum ki, sen o günden sonra bir daha SASA forumunda yazmayacaksın. Tıpkı 16.11.2022'de hissenin en yüksek seviyede olduğunda, yazmaya başladığın gibi o günde kaybolacaksın...
    Onunki yoksunluk sendromu idare ediver
    Uzaktan mundar diyor işte,uzanamadığı için

Sayfa 341/898 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •