Sayfa 32/301 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 2407 madde; 249 - 256 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    deh de gari be koçum sensiz bu alemin tadı tuzu yok gibi şu gelin alayını peşine tak da şu dügünü yapalım ve çiftimiz de minik minik kızancıkları torun diye versin kucagımıza heyyy patron duy sesimizi bre.
    hakkaten bedelsizlerin tadı tuzu bfren mercek hocam , katılıyorum
    heyecan,stres,adrenalin bizde.
    bold pilot mübarek
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ağam süper..

bir müddet buralarda dinlenecektir.. yeni yıl bfren yılı olsun diyelim..

yanlış hatırlamıyorsam 2022 ye girerken de böyle demiştiniz sevenhill hocam.
    gerçi fena geçmedi, endeks etkisiyle bfren yılı da oldu diyebiliriz amaaa
    hayırlısıyla 2023 daha da güzel olur inş.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. yine güçsüzleştik, gerçi vbts olduğu için de olabilir.
    bryat patlatcak gibi sanki...
    komşu da pişer bize de düşer ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
    Dedik Kilictaroglu Almanyaya gitti bfren belki gider malum endustri icin gitti!Imamoglu karari icin Almanyadan dönüyor!Ne sans.
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by filozof Yazıyı Oku
    dedik kilictaroglu almanyaya gitti bfren belki gider malum endustri icin gitti!ımamoglu karari icin almanyadan dönüyor!ne sans.
    bfren tepkide diğerlerine göre hep geride kalıyor, dinleniyormu yoksa kötü haber alındımı acaba

6. Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
    emeğine sağlık
    @BorsaninSakali
    Lot sayıları az olan hisse ve fiyatları bazıları an itibari ile;
    #ybtas 5.969 lot-64.999TL
    #kstur 381.341 lot-331.60TL
    #bfren 386.730 lot 3.761TL
    #tetmt 492.544 lot-287.T
    #doco 499.938 lot-1.879TL
    #poltk 738.730 lot-1.169TL
    #konya 774.870 lot-3.085TL
    #egeen 1.091.961 lot-4.931TL
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. eee kusur bende mi diye düşünmeye başladım yav azcık kıpraşan hisseye vuruyorlar bürüt balyozunu 8 hissem var 5 i bürütte bu spk dan çektigimi bizim köyün azgın çomarından çekmedim nerdeyse beni de bürüte atacaklar hiç kıpraşma diye vay zalimler vay diyesim geliyor bunların başka işi yok galiba işleri güçleri kıpraşanın kafasına balyoz indirmekten başka biraz da kendi halimize bırakın yav bizleri delirecem gülüyorum bu yüzden.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 32/301 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •