Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
yine güçsüzleştik, gerçi vbts olduğu için de olabilir.
bryat patlatcak gibi sanki...
komşu da pişer bize de düşer ..
Dedik Kilictaroglu Almanyaya gitti bfren belki gider malum endustri icin gitti!Imamoglu karari icin Almanyadan dönüyor!Ne sans.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
https://resmim.net/cdn/2022/12/15/IQGTQ.png
Bir kaç günü kaldı
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
emeğine sağlık
@BorsaninSakali
Lot sayıları az olan hisse ve fiyatları bazıları an itibari ile;
#ybtas 5.969 lot-64.999TL
#kstur 381.341 lot-331.60TL
#bfren 386.730 lot 3.761TL
#tetmt 492.544 lot-287.T
#doco 499.938 lot-1.879TL
#poltk 738.730 lot-1.169TL
#konya 774.870 lot-3.085TL
#egeen 1.091.961 lot-4.931TL
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
eee kusur bende mi diye düşünmeye başladım yav azcık kıpraşan hisseye vuruyorlar bürüt balyozunu 8 hissem var 5 i bürütte bu spk dan çektigimi bizim köyün azgın çomarından çekmedim nerdeyse beni de bürüte atacaklar hiç kıpraşma diye vay zalimler vay diyesim geliyor bunların başka işi yok galiba işleri güçleri kıpraşanın kafasına balyoz indirmekten başka biraz da kendi halimize bırakın yav bizleri delirecem gülüyorum bu yüzden.![]()
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri