Sayfa 303/608 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

EyvAllah dostum patronun güzellikleri fiyatlamada eskisi kadar ketum olmadığını baskıla topla modundan bürüt takas kredilere kapatma olmadan gittiği yere kadar gitsin moduna girdigini dusunuyorum bazi varlıkları stoklardan yatırım amacli gayrimenkul kapsamina dönüştürecegini düşünüyorum... hayırlı günler.
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    3 aylık yapmak zorunda hakeza stok kalmadığı İçin fatura kesemez pozisyonda.
    Eğer değerleme yapılırsa da yüzde 20 e yakın artış bekletilebilir yaklaşık olarak . Bu bilançoda nakit değerleri , krediler , brüt sarışlar dikkat edilecek yerler . Gene rekor bilanço gelecek kar olarak zaten ...
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

2. Cool

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    EyvAllah dostum patronun güzellikleri fiyatlamada eskisi kadar ketum olmadığını baskıla topla modundan bürüt takas kredilere kapatma olmadan gittiği yere kadar gitsin moduna girdigini dusunuyorum bazi varlıkları stoklardan yatırım amacli gayrimenkul kapsamina dönüştürecegini düşünüyorum... hayırlı günler.

mızrak çuvala sığmıyor artık, iyi kağıtlar olmuş hep 3-5 defter yeni daha defter değerini buldu ki yıl sonu değerlemelr ile bu değer 22 civarına gelecekki bunda emlak konutun pırlantaları hariç...
    kısaca özaksa koy sepetenin ileri versiyonu çekiliyor.
    özaksa koy sepete--bebek büyüyor

3.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Son 3 ay için değerleme yapacakmi dersiniz zihninde bilanço beklentisi netleşen varmı antepli ve azurit kayiplara karıştı [emoji848]

yazmıyorum ama topiği takip ediyorum.0.75 kuruş maliyetli hisselerimi korumaktayım.al satlarla sıfır maliyet diyebiliriz.filmin sonunu bekliyorum.ama bu film uzun metrajlı.belki daha yıllarca sürecek.

yıl sonu değerlemelerde fişekhane bilançoya girebilir.ayrıca şimdilik kirada olan büyükyalı ticariler ne olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    yazmıyorum ama topiği takip ediyorum.0.75 kuruş maliyetli hisselerimi korumaktayım.al satlarla sıfır maliyet diyebiliriz.filmin sonunu bekliyorum.ama bu film uzun metrajlı.belki daha yıllarca sürecek.

yıl sonu değerlemelerde fişekhane bilançoya girebilir.ayrıca şimdilik kirada olan büyükyalı ticariler ne olacak.
    uçuşlar nasıl dostum
    bu arada yatırım finansman emlak konut projelerinin net aktif değere yüzde 30 etkiyebileceğini söylemiş yüzde 50 den aşağı olmaz sn yatırım finansman ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,034
    Hangi denyo bastiysa,
    Devre kestirdi,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Hangi denyo bastiysa,
    Devre kestirdi,
    bank of...
    dün de iş devre kestirmişti, sonra sattıklarının bir kısmını geri aldı artı kapattık...

7. uzun vadeli bakanlar için sorun yok , hatta özaksa koy sepete---bebek büyüyor için iyi bir altyapı ve temel oluşturabilir bu fiyatlar...
    alınan yeni 2 iş ve kredisi , yeni büyükyalı olacaktır. büyükyalıdan gelen çoğu kar olan satışlar ise bu projelere destek verecektir. 2. bir otel zamanı geldi diye de düşünmekteyim ..bunun da inşaatına 2023 eylül civarına başlanacaktır tahminen diyelim ...gelecek sene göktürk 2-3 , küçükçekmece bizimmahalle 1-2 ye para harcanacak, diğer elimizdeki arsalardan ise 1 ya da 2 tanesine satış durumuna göre start verilecektir. tabiii sürpriz ihale ve yerler alınıp başlanmazsa

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Son 3 ay için değerleme yapacakmi dersiniz zihninde bilanço beklentisi netleşen varmı antepli ve azurit kayiplara karıştı [emoji848]

Buradayım. Gerçekte benim hedefime ulaştığı için çıkabilirdim. Ancak GYO sezonu başlamak üzere ve OZKGY'nı prime rağmen beklentisi ve mevcut bilançosu ile hala sektörün en ucuzu gördüğümden tutuyorum.

Değerleme yapılırsa yeniden değerlemeden min %20 ilave kar gelebilir.

Son olarak bugün İş yatırım'ın devre kesen satışını, eğer başka bir niyet yoksa "tombul parmak" hatası olarak değerlendiriyorum.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Sayfa 303/608 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •