Sayfa 440/1011 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Palanın bilgisayar benim küçük hesabı kilitledi ellam...

10 deneme yaptım. Yaklaşık 5K yaktım. Denemelerin hepsi farklıydı ve rastgeleydi. (yani belirli bir mantıkta olmadığı gibi kasıtlı olarak çok farklı etkenlere, bazen de etkenin tersine poz açtım.) Üstelik hepi topu 2 lotla.

Yamulmuyorsam son 1 saatte oluşan ucube grafiğin sebebi benim. Teknik meknik de dinlemiyor. Öpene kadar pitbull gibi kovalıyor. Komplo teorilerini hiç sevmem. Gün içi testere işini bilgisayarın yaptığını da tahmin edebiliyordum. Ama 2 lota halleneceğini de düşünmemiştim. Sanki kocaman çölde bir o var bir de ben. Gün içi alım satım yapan pek yok galiba.

Velhasıl kazandığım tecrübe harcadığım paraya değdi. Sizlere tavsiyem büyük pala devrede değilken (testere modundayken) şurdan alayım şurdan satayım 3-5 kazanayım hesabına girmeyin. Ölsün küçük pala acından
    Öncelikle yazı tura ile denemek böyle bir deney için daha uygun olur. Rasgelelik adına.
    Pozisyona girdikten sonra kar/al ve stop noktalarını iyi seçemiyor da olabilirsiniz. En az 1'e 2 olmalı. 1000 puana stop 2000 puana kar-al gibi. 1000 puan elbette çok düşük 2500 ve üstü bir stop daha uygun. Tekrar denerseniz bir de böyle deneyin biz de bilelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by abka Yazıyı Oku
    bu gün benim üzerime oynuyorlar...

Viobda 4.300 de vade geçiş gapı vardı...son 4 yılda tüm vadelerde o gap kapanmıştır...

Eğer kapanacaksa son 10 gün...
    orada kocaman gap var...

3. ulan nakit yok diye petkim e atlayamadım bu kagıtta 6 aydır bakıyorum birileri birileri alıyor birileri satıyor takas yönü nerey vercek bakalım ama icimden bir his bu kagıt buralarda kalmaz diyor en kötü aselsan tarzı bisi olur

4. viop küçük yatırımcı için para kazanma yeri değil aksine kaybetme yeridir çünkü sistem onlar için icat edilmemiştir
    viop işlemi yapan kişileri bir süredir takip ediyorum içlerinde 2-3 kişi aklı başında gibi görünse de
    sonra bir bakıyorsun gap map gibi astrolojik işlerle uğraştıklarını görünce durum daha da netleşiyor

5.  Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    Öncelikle yazı tura ile denemek böyle bir deney için daha uygun olur. Rasgelelik adına.
    Pozisyona girdikten sonra kar/al ve stop noktalarını iyi seçemiyor da olabilirsiniz. En az 1'e 2 olmalı. 1000 puana stop 2000 puana kar-al gibi. 1000 puan elbette çok düşük 2500 ve üstü bir stop daha uygun. Tekrar denerseniz bir de böyle deneyin biz de bilelim
    Sistemci olarak, yatayda yazı tura atmak belirli bir sistem kullanmaktan çok daha iyi sonuç verecektir.

İyi bir sistemde, poza girme, hele hele yatayda, en önemsiz şeylerden birisidir.

Önemlisi para yönetimi 1, risk yönetimi 2, stop ve kar al değişkenlikleri 3

Herkes para kazanır.

Çok az kişi günü / haftayı / ayı cebinde fazladan para ile kapatır...

Çünkü herkes para da kaybeder

6. SAHOL geri aldığı payların bir kısmını fonlara sattı, kalanları da aynı zamanda CIMSA'nın da iştiraki olan EXSA'ya sattı ve geri alımı da sonlandırdı.

Alanlar normalde yukarı sürerdi ama EXSA tarafından satış olabilir diye girmiyorlar bence.

Böylece Sabancı seçimlerden önce maksimum likiditeye ulaşmıştır, kim seçilecek çok takmayacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ulan nakit yok diye petkim e atlayamadım bu kagıtta 6 aydır bakıyorum birileri birileri alıyor birileri satıyor takas yönü nerey vercek bakalım ama icimden bir his bu kagıt buralarda kalmaz diyor en kötü aselsan tarzı bisi olur
    Ona da gel-gel yaptılar.

19.09'dan boşalttı 18.90'a

Bütün tahtalarda benzer hikaye. Özellikle aktif alıp yeşil yakıyor. Aha bu gidiyor diye atlayan olunca da veriyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Zengin olmak için VOB enstrümanlarına giren batar, az para kazanmak isteyen, duygusal olmayan insanlar kazanır... O da aysa yılda bir yapmak şartıyla...

Sayfa 440/1011 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •