Sayfa 22/404 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3229 madde; 169 - 176 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Farenin file kafa tutması gibi birşey bizim ki de işte sayın Tike. Tike tike adam bildiğini yapıyor ve mölül mölül beklemekten başka birşey yapamıyoruz. Öyle kafa tutmakla, iflahını kesmekle, fitil ateşlemekle, Fransa’daki böyük patronu maille bilgi sahibi yapmakla ( bu yüzyılın komedisiydi 🤣🤣🤣) hiçbir halt elde edemeyiz. Ağamız ne zaman isterse o zaman atta gideceğiz, sandıkta kilitli şekilde devam
    Aynen öyle.. Hepimiz ağanın ağzına bakıyoruz. Ne derse o. Yürürse hep beraber koşarız artık.

2.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Farenin file kafa tutması gibi birşey bizim ki de işte sayın Tike. Tike tike adam bildiğini yapıyor ve mölül mölül beklemekten başka birşey yapamıyoruz. Öyle kafa tutmakla, iflahını kesmekle, fitil ateşlemekle, Fransa’daki böyük patronu maille bilgi sahibi yapmakla ( bu yüzyılın komedisiydi 🤣🤣🤣) hiçbir halt elde edemeyiz. Ağamız ne zaman isterse o zaman atta gideceğiz, sandıkta kilitli şekilde devam
    istediğini yapsın şirketi batirana kadar varım.
    izocam ve konya bu iki kağıda emeklilik bağladım.
    izo kottan çıktı oradan kalanı da bu sığıra kattım.
    Ben elimi açtım batana kadar dedim inat ile toplarım.
    Bur daire hisse var satılırsa onu da gömecem buna.
    Bilsinki takip ediyor ise hangi hesaptan alındığını alınca satamadığı mi kendi adıma görsün.
    1300 e 30 lot aldım böyle bugün 10 ilave 10.000 de olsa para geldikçe almaya devam.
    Elbette tenekeler tamam deyince verecek ama bende bekleyeceğim.
    Ne fitil yakarım ne şikayet.
    Tek hedef bölünme sonrası ni görüp yavrular ile 10 sene daha beklemek.

3.  Alıntı Originally Posted by Tike Yazıyı Oku
    istediğini yapsın şirketi batirana kadar varım.
    izocam ve konya bu iki kağıda emeklilik bağladım.
    izo kottan çıktı oradan kalanı da bu sığıra kattım.
    Ben elimi açtım batana kadar dedim inat ile toplarım.
    Bur daire hisse var satılırsa onu da gömecem buna.
    Bilsinki takip ediyor ise hangi hesaptan alındığını alınca satamadığı mi kendi adıma görsün.
    1300 e 30 lot aldım böyle bugün 10 ilave 10.000 de olsa para geldikçe almaya devam.
    Elbette tenekeler tamam deyince verecek ama bende bekleyeceğim.
    Ne fitil yakarım ne şikayet.
    Tek hedef bölünme sonrası ni görüp yavrular ile 10 sene daha beklemek.
    Al benden de o kadar benim genel maliyetim 300/400 aralığı en son 898 den ilave yapmıştım ömrüm varsa torunlara ihtiyaç için tutuyorum o da bir on yılı bulur

4. Bi tedbir uygulamamız eksikti o da geldi, harika

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by Agabey Yazıyı Oku
    Bi tedbir uygulamamız eksikti o da geldi, harika
    ne güzel işte twiterda öten kuşu da kafese koymuşlar kutsal çok yüce artık kağıt rahata huzura erdi
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Şeb-i aruz işi ne oldu 😎

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by thot10 Yazıyı Oku
    Şeb-i aruz işi ne oldu ��
    Bu yıl siyasiler pek katılım göstermedi Mevlana’yı bile unuttular
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. Sayın Agabey kap haberini lütfen doğru okuyunuz tedbir bireysel yatırımcı bazında alınmış olup açığa satış,kredili işlem,internetten alış satış olmak üzere kısıtlama getirilmiş olup lütfen Konya çimento yatırımcıları yanlış yönlendirip vebal almayın asla al sat tavsiyesi olamaz herkes hür idaresinde hareket etme özgürlüğüne sahiptir

Sayfa 22/404 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •