Arama sonucu : 2048 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    bu haberleri pek kayle almıyorum gesan da dün açıklamıştı ve bu gün eksi 3 yaptı yani spek doyuma ulaştırmış ve yukardan vermişse illede verdiklerini almak için geri vites yapar dostlar bunu da belirteyim haaa bende yok 5 tavandan sonra alışı bıraktım satışım zaten yok çünkü hissem yok ama hınzır taaa başından beri yazmıştım takibimde hedefim uzun vade olur ama uygun yerden alabilirsem alamazsa kısmette yokmuş derim elinde olan dostlara da hayırlı kazançlar dilerim yok diye kötülemiyorum yanlış anlamayın güzel hisse ama baya dagıtıldı ve toplanması gerekir.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    bu haberleri pek kayle almıyorum gesan da dün açıklamıştı ve bu gün eksi 3 yaptı yani spek doyuma ulaştırmış ve yukardan vermişse illede verdiklerini almak için geri vites yapar dostlar bunu da belirteyim haaa bende yok 5 tavandan sonra alışı bıraktım satışım zaten yok çünkü hissem yok ama hınzır taaa başından beri yazmıştım takibimde hedefim uzun vade olur ama uygun yerden alabilirsem alamazsa kısmette yokmuş derim elinde olan dostlara da hayırlı kazançlar dilerim yok diye kötülemiyorum yanlış anlamayın güzel hisse ama baya dagıtıldı ve toplanması gerekir.
    başka bir şey yazmama gerek yok bu yazdıklarım hala geçerli ve beklemeye devam derim almak için
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •