Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
Arama sonucu : 146 madde; 73 - 80 arası.

Konu: SNICA - Sanica Isı Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Halka arz dan itibaren su andaki seviyesi %185
    günaydın sevgili ortaklar ve servetbey kardeşim burada %185 dersiniz nerden çıktı bu 185 20,03 borsaya kote oluşu ve şu an 37 lerde henüz %100 bile yapmamış bir bebek hisseyi bu kadar ihtiyarlattırmayın bence bunula bereber girenler %500-600 yaptı bu ise olgunluga erişmedi bazı bebeklerin addah olmaları biraz uzun sürer bazısı hemen ayaga kalkar bizim snıca geç yürüyen gurupda ama ben şundan eminim ki borsaya giren ve pirimsiz bekleyen tek hisse de bu sayılır bu yüzden dagınık olan hisseleri birileri bu seviyelerden terleyip toplama peşine erken girdi nedeni pirimsiz ve gelecek vaad etmesi snıcanın ülkemizde ve dışarda yaptıgı yatırım ve iş baglantıları gerçekten çok güzel ama hisseyi sahipsiz gösterip ky ye tuzak peşinde böyükler ilerde ne dedigimi anlayacaksınız ve snıcanın ne oldugunu iyi araştıran bilecek ki bu hisse evvadiyelik benim nazarımda çok iyi de olacak hele şu bilançoyu ve kap haberlerini bir sıralasın seyredelim o zaman şirket neymiş şimdilik kendimce az veya çok bir miktar alışım var ve 3-4 sene de ayrılmam bu hisseden gerçek degeri bu degil çok yukarlarda der hayırlı kazançlar dilerim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.12.2022 Tarihli toplantısında;

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 11.11.2022 tarihinden onaylanan izahnamede 2023 yılında başlanılmasının hedeflendiği ifade edilen Şirket'in Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde Tarımsal Sulama Tesisi kurulması yatırımı ile ilgili olarak;

1. Yatırım tutarının 220 milyon TL olarak belirlenmesi,

2. 09.03.2022 tarih ve 534059 sayılı teşvik belgesi kapsamında başlanılmasına ve bu amaçla aynı teşvik belgesi kapsamında yatırım tutarının revize edilmesi için gerekli başvuruların yapılmasına,

3. Yatırım için ön onayı alınan 10 yıl vadeli, %8 faiz oranlı 180 milyon TL tutarlı kredinin, Ziraat Bankası'nın KGF kaynaklı İmalata Dayalı Teşvik Paketi kapsamında kullanılması çerçevesinde sürecin ilerletilmesine,

4. Yatırım kapsamında gerekli inşaat çalışmalarının yapılması amacıyla Vessam Prefabrik Müh. İnş. Nak. Mad. Tur. Doğalgaz İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. ile inşaat yapım sözleşmesinin imzalanmasına

oybirliği ile karar verilmiştir.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    bu şirkette çok agresif büyüme bekliyorum çok potansiyel var köklü geçmişi olan sanayici aile hisselerinin performansı aynı zamanda prestij büyük patronlar arasında kendine yer bulmaya çalışıyorlar mutlaka daha güzel haberler gelecektir
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

4. Yatırım yaparsa düşebilir. Temettü verirse yükselebilir.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

5. eee kusur bende mi diye düşünmeye başladım yav azcık kıpraşan hisseye vuruyorlar bürüt balyozunu 8 hissem var 5 i bürütte bu spk dan çektigimi bizim köyün azgın çomarından çekmedim nerdeyse beni de bürüte atacaklar hiç kıpraşma diye vay zalimler vay diyesim geliyor bunların başka işi yok galiba işleri güçleri kıpraşanın kafasına balyoz indirmekten başka biraz da kendi halimize bırakın yav bizleri delirecem gülüyorum bu yüzden.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    halka açılmadan bunu izlemiştim de şimdi neden satıyor bu millet diye düşünüyorum izledikçe bu firmanın hissesini satanlar ya kumarbaz yada baskı kurmak için satar diye düşünüyorum ilerki yıllarda suriye de bir barış ortamı sağlanırsa bu firma suriye den para basar mı olmasa bile hali hazırda zaten %78 ihracat yapıyorlarmış dana ne olsun iyi izleyin yatırımcıyım diyenler alsın beklesin kalkar elbet

https://youtube.com/watch?v=OQSENUdM...SIkaIECMiOmarE

7.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    halka açılmadan bunu izlemiştim de şimdi neden satıyor bu millet diye düşünüyorum izledikçe bu firmanın hissesini satanlar ya kumarbaz yada baskı kurmak için satar diye düşünüyorum ilerki yıllarda suriye de bir barış ortamı sağlanırsa bu firma suriye den para basar mı olmasa bile hali hazırda zaten %78 ihracat yapıyorlarmış dana ne olsun iyi izleyin yatırımcıyım diyenler alsın beklesin kalkar elbet

https://youtube.com/watch?v=OQSENUdM...SIkaIECMiOmarE
    22 den 41 i görmüş kâr cebe yakışır

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. 3 aylık kâr güzel, 9aylıkta düşüş var.

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •