Sayfa 475/1011 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    IMF düşük faizle yüksek miktarda borç para veriyor ve verdiği parayı geri alabileceğinden emin olacak şekilde anlaşma yapıyor. Borcu ödeyebilecek isen alacaksın yok ödeyemem dersen Londra dan yüksek faizli düşük miktarda borca eyvallah dersin.

IMF, adı üstünde Uluslararası Para Fonu... Ülke kurtarma ya da siyasetçi kurtarma fonu değil...
    IMF sana borç vermiyor.. Yani kullanımını sana tahsis etmiyor.1,şart
    Borç aldığın bankalara borçlarını ödüyor....
    YABANCI BANKALARI KURTARMA FONU'dur.. IMF... Bu yazılan,bilinen bir şey..

Karşılığında senden ne ister...?? Özelleştirmeler,vergi kanunları,yeni kanunlar,kıbrıs,yunanistan,rusya her şey olabilir..

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    IMF sana borç vermiyor..
    Borç aldığın bankaların borçlarını ödüyor....
    YABANCI BANKALARI KURTARMA FONU'dur.. IMF... Bu yazılan,bilinen bir şey..

Karşılığında senden ne ister...?? Özelleştirmeler,vergi kanunları,yeni kanunlar,kıbrıs,yunanistan,rusya her şey olabilir..
    IMF in üstlendiği senin borcunu kim yaptı? Dış güçler? :-)

IMF in kurtaracağı bankalardan borcu kim aldı? Gılıjtar?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Borç almadan halktan oy alamazsin. Iphone alacak araba alacak marka kiyafet gidecek keyfi gelecek sana oy verecek. Demokrasilerde böyle.

Yani borç almayalim kendi kendimize yetelim vs diyen reis gibi Kurt siyasetçi bile olsa secilemez para bende para akacak raadolun diyen seçilir.

Borcu veren de keyfine vermiyor. Matbaada bedavadan bastığı parayla sana üç kurusluk telefonu bese iteliyor, öde lan parayı deyince hık mık edersen de gel önce şunu satalım sonra bunu satalım kibrisi ver güneyde devlet kuralım sen rahat rahat yemeye devam et diyor.

Yani borç almayalım diyenlere diyecek bir şey yok aslında demokrasi ile yonetilmeyelim diyorlar çünkü kimse seçilmemek için oynamaz bu oyunu.

Imf banka kurumu diyenler de doğru söylüyor ama borç var işte ortada o da doğru.

Durum bu şekilde.

Ben çıkış göremiyorum mevcut sistemle.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

şimdi böyle sakin sakin yukarı yaparken bi noktada satış ağır basacak ve aşağı boşalacak, alt trend bandına kadar mesela ? hiç mantıklı değil.. pek çok kağıtta böyle gidişler, bi noktada yukarı yönlü sert fulelere dönüştü..
    benzer bi hareket bekliyorum, yani kabaca kanal üst direnci 5900- 6000 bölgesinin yukarı kopartmak suretiyle 7300- 7500 dolaylarına hızlı bir koşu
    tabii böyle bi yukarı ivmenin pazartesiden itibaren başlayacağını söylemiyorum, önümüzdeki 2-4 haftalık süreçte bekliyorum.. eski günlerde yani yabancıların hakimiyeti altında olunan yıllarda olsa, yılın bu son 2 haftasında yatay hareket beklerdim zira yabancılar noel tatilinde olacak.. yabancının hala malı var ama artık borusu ötmüyor, kuşu kalkmıyor .. o yüzden bu 2 haftada da her şey olabilir

rallilerin bi özelliği esaslı kazancın son düzlükte elde edilmesidir.. misal 99-2000 rallisi 14 ay kadar sürmüştür, ama parasal anlamda en büyük kazanç endeksin ikiye katladığı son 45 günde yazılmıştır

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Normal iyi şartlarda maaş alanlar için bile bu ülkede ev almak mümkün değil. 2 milyonluk ev alsa bugün faizler bedava gibi. 5 milyon on yıllık vadede karı koca çalışsa memur olsa hatta Dr olsa imkanı yok. O zaman inşaat sektörü sadece yabancı ile mi büyüyecek yerlilere sıra ne zaman gelecek.
    iyi de bangalar ev kredisini max. ne kadar veriyorlar ki ? ki ayrı
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..menderes çok iyi bilanço yolladı hakkatten, ama bu rıza çok üçkağıtçıdır, öyle böyle üçkağıtçı değildir.. bunla toprak sayılırız, tanışmıştık ilk halka açtığı dönemde, demiştim -sen girme tahta işlerine, sen patronsun, olmaz yani, bana bırak tahtayı.. ilk iş beni tufaya getirdi
    ne demiştim sana lemür, bu herif üçkağıtçılıkta master degree sahibidir..
    al işte, rıza efendi yüzde 16 daha hisse satıcam piyasaya diyor, zaten yüzde 56 halka açıkken

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1088011

ve bu açıklamayı cuma günü seans açıkken saat 16.42 itibariyle yollamış
    direkt taban olmuş tabii

7. Piyasa Borsa İstanbul'daki yatırımcı sayısı 3 Milyon 570 Bin kişiye ulaşmıştır.
    Bu hafta 178.300 kişi borsaya gelmiştir bu veri

>-- Amatörler için borsa ya davet
    >-- kurnazlar için nakit kral Anlamına geliyor.

Ne olacağını yeni haftada göreceğiz.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    [IMG][/IMG]

XU100' E SEVGİLERİMLE ;

sen yalancı bir sonbahar
    ben sevdalı koca çınar
    kaç mevsim benden aldın
    kaç sevda geri verdin
    ruhum sana kanmam diyor

borsa sende durmam diyor
    her nefeste son geliyor
    bildiğin sende kalsın !!!
    sen yalancı baharsın
    artık senin olmam diyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 475/1011 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •