Yarýn akp den bir iki kiþi çýkar bu karar çok aðýr oldu der. Hakim ve savcýlar fetocu ilan edilebilir.
Yarýn akp den bir iki kiþi çýkar bu karar çok aðýr oldu der. Hakim ve savcýlar fetocu ilan edilebilir.
Ben de ona bakýyorum %2,04 diye gördüm araþtýrýyorum.
Seçimlere borçlu girmeyi düþünüyorum, genel bir af çýkacak bence.
Kredi kartý limitini 75 bin yapmýþlar o da bir imkan sayýlýr.
https://www.enuygun.com/kredi/ihtiya...00000-tl/?es=0
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
TV'ye geçen sigortacý çýktý, þimdi iþten geliyorum hasarlý bir poliçe vardý, tampon 40 bin lira tutmuþ, bizim masraflar da çok arttý diye söze girdi.
Zrounlu Trafik Sigortasý'ný anlatýrken de, sizin arabanýz ucuz olabilir, ama karþýdaki kaza yapýlan araç bizim için önemli dedi.
felsefe þu olabilir mi , dindar insan hata yapar ama zarar gelmez düþüncesi , ben muhafazakar bir yerdeyim , pahalýlýk hakkýnda kiminle konuþsam , suçu millete atýyor , fýrsatçýlýk yapýyor bazý insanlar diyorlar , kimisi dümenden diyor ama çoðunluk gerçekten inanarak söylüyor
siyasetten anladýklarý bu ve burasý köy deðil , ilçe deðil , þehir deðil , büyük þehir
ekonomi bakaný geçenlerde açýklama yapmýþtý memur emekli ve asgari ücretlileri kast ederek sevindirin fakir fukaralarý demiþti.
olay maþak geçme seviyesine geldi akapede
![]()
Þuna inanýyorum , yýllardýr ana akým tv ekranlarýna bazý kiþilerin çýkmasýna izin verdiler sebebi insanlarýn ufkunu iyice daraltmak baþarýlý oldular da
Ersan Þen örneðinden gidelim , ilk sýralar tv ekranlarýna çýktýðýn da kendisine siyasi bir soru sorulduðun da aynen þunu söyledi
ben siyasetçi deðilim bana bu tür þeyler sormayýn , hukuk sorun cevaplayým dedi , yeminle böyle ,kelime kelime hatýrlýyorum
sonra ne oldu da bu kiþi suriye siyaseti konusun da yorum yapmaya baþladý ?
Bence sebebi Abdulkadir Selviden , cevizoðluna ,cem küçükten zafer þahine ,mete yararý vs yorumlarýný izleyenler absürt karþýlamasýn diye Ersan þen gibi insanlarý kullandýlar , þimdi yine öyle Bedri Baykam CNNTürkte her konuda ahkam kesiyor
iyi de kardeþim seni geçmiþte býçakladýlar kendini niye kullandýrýyorsun altý üstü tv ye çýkayým diye bu nasýl bir egodur
Hülasa durum böyle olunca vatandaþ iyice dar kalýplara haps oldu özellikle muhafazakar anadolu þehirlerinde
Ersan Þen , Bedri Baykam gibi kiþiler Abdulkadiri selviyi , cevizoðlunu , Mete yararý ve daha nicelerini meþrulaþtýrdýlar ,yani kendilerini kullandýrdýlar
Sahibinden.com'da bilgisayar ilanlarýna bakýyorum, dürüstçe anlatanlarýn aletleri satýlmýþ, kalanlar ya sýfýrýna kýyas ile hiç cazip deðil ya da saçma ilanlar.
Bilgisayardan anlamam demiþ, ama açýklamasýna iþlemciye bilmemne macunu sürüldü filan detay þeyler anlatmýþ. Herkesin bilgisayarý son nesil ama windows10 filan yüklenmeyen core 2 duo vs ama ilaný Ý5 diye koymuþ vs.
Dinin esasý kimseyi enayi yerine koyma þeklinde özetlenebilir, ama insan yine de þansýný denemek istiyor belki.
Yer Ýmleri