Alıntı Originally Posted by stingray Yazıyı Oku
bak alıntı yaparak cevap veriyorum...demekki sünepe biri değilmişim değil mi aslan parçası....evet tefasa bakın dedim yorumumda...zira orada herşey apaçık...yatırımcı sayısından geçmiş fon performansına kadar herşeyi görebilirsin...yani senin atomu parçalamış bilim adamı edasıyla yazdığın YAY alırsan şöyle olur..TMG alırsan böyle olur gibi bilgiler ilgili fonun zaten kap bilgi adresinde var...arkadaşlar buradan kendiniz de inceleyin nihai kararı da böylelikle kendiniz verin demek yerine...başka fon tanımam gerisi fasa fiso yazmakla ...kebapçı kapısında buyyyruunn çeken amcalar gibi yapmışsın...böyle şeyler yazarak burayı investing foruma çeviriyorsun..daha saygılı olmalısın aslan parçası
bu tartışmadan dolayı tüm forumdaşlarımdan özür diliyorum...biliyorum üslup bana yakışmadı.. lakin yakışıksız lakırdıya yakışıksız cevap verilmeliydi
bu arada methedilen fasa fiso olmayan OFİ fonunu bir inceleyin lütfen 1 aylık getirisi ppf nin altında 1.20.. 3 aylık toplam getirisi 8.63.. katılımcı sayısı 154 kişi ..fon toplam değeri 32 milyon civarında...takdir sizin iyi geceler diliyorum herkese
bu arada bana sünepe diyen byroltr isimli kardeşim lütfen artık yazıpta burayı investing foruma çevirmeyelim..birbirimize yazmayalım..
İyi yazmayalım ama yeni cepheler açma, ben sana yazdım hiç hakaret etmeden.Neyse ilk paragrafta yazdıklarına cevap verdim zaten onlar için yazmıyorum sana.İyi ama sen OFI fonunun PPF ile karşılaştırısan ben sana ne demeliyim.OFI fonunu karşılaştıracaksan yabancı fonlarla karşılaştıracaksın.Bir fonun büyüklüğü sence nasıl bir parametredir.Büyük olunca daha mı iyidir
Bu mesajın biraz daha ılımlı olduğu için daha fazla yazmıyorum, iyi geceler.