Originally Posted by
logkabin
Bankof gelene geçene çakıyor..tam saha prese devam..
Sent from my iPhone using Tapatalk
yatırım fonları ,emeklilik fonlarının ,bankofun ve gediğin tüm satışlarını tek başına karşılıyor...dün tam 1,450 bin adet toplamış...elindeki hisseler 24 milyona dayandı....vardır bir bildiği diyorum...son çeyrek bilançosu muhteşem gelecek...borsada en iyiler arasına girecek bilançosu ile...mağaza satışlarında yeni konsepte hızla geçiyor...ciro ve karları artıyor...e ticaret ve pazaryeri uygulaması da tıkır tıkır işliyor...ges ile ilgili gelişmeler de olursa tadından yenmez..
sabancıların ges konusundaki son hamlesini henüz göremedik...nasıl ve kiminle yapacaklar belli değil..ama alt yapıyı hazırlamışlar...panel ve inverter işini sağlama almışlar...geriye bir tek fabrika üretimi kalmış...toledo solarsın panelleri çok kaliteli ve verimli..kullanım alanı çok yüksek..bu ürünün ülkemize girmesi büyük olay olur...otomotiv sanayiinde ve binaların dış cephelerinde rahatlıkla kullanılabilir...bu ürün birer ges santrali gibi görev görür..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri