Sayfa 492/1011 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop XLVI

1. garanda da %30 realize ettim .. eregl ve petkm poz artırdım ..numunelik asels girdim .. .. başkada işlem yapmayacağım .. yeter .. holding yok portfoyde .. oda olmasın .. olsa kchol olurdu . .. ama yapacak bişey yok .. parada yok .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. yetişen alıyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. it looks like

-akdere is back

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    it looks like

-akdere is back
    geri dönen birşey yok tetikçi game over oldu ,sistemde akderecikler bitmez kemal sana bunları anlatmaya çalıştım da sen hala konduramıyorsun .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yetişen alıyor...

bankaya gireceksem ykbye girerim sabahtan alımı uygundu iyi fırsattı

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bankaya gireceksem ykbye girerim sabahtan alımı uygundu iyi fırsattı
    Her bankacılık rallisinde birini mazot yapıyor ve o muhtemelen en yüksek hacimli oluyor.

Ki YKBNK şu anda hacimde ilk sırada. Hiç şaşmıyor. "Bu düşük kalmış alayım" diye atlayan yerinde sayıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geri dönen birşey yok tetikçi game over oldu ,sistemde akderecikler bitmez kemal sana bunları anlatmaya çalıştım da sen hala konduramıyorsun .
    bi arkadaş var, borsanın en çok işlem hacmi yapan 20 hesabından biri, kağıt taşımaz sadece arbitraj yapar.. diyor ki, işler kesat akdere içeri alındığından beri.. hisse vadelilerde likidite kalmadığından, istediği hacimle hisse al-vadeli sat makasa oyna " işlerini yapamaz hale geldiğinden şikayetçi.. çünkü o hacimli işlerde karşı bacak akdere idi, ve onun kadar hacimli yapabilen yok bu işleri, o gidince arbitraj algoları mahzun kaldı

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bi arkadaş var, borsanın en çok işlem hacmi yapan 20 hesabından biri, kağıt taşımaz sadece arbitraj yapar.. diyor ki, işler kesat akdere içeri alındığından beri.. hisse vadelilerde likidite kalmadığından, istediği hacimle hisse al-vadeli sat makasa oyna " işlerini yapamaz hale geldiğinden şikayetçi.. çünkü o hacimli işlerde karşı bacak akdere idi, ve onun kadar hacimli yapabilen yok bu işleri, o gidince arbitraj algoları mahzun kaldı
    İlk 20 hacimde tüzel kişi yoktur bence

Sayfa 492/1011 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •