Sayfa 1157/1195 İlkİlk ... 157657105711071147115511561157115811591167 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 9,249 - 9,256 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

MTV artış oranında indirim yapıldı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TÜRK-İŞ/Atalay: (Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı) Asgari ücret teklifimiz 9.000 TL oldu, altındaki rakam olursa masada olmayız
    Asgari ücret 9000 tl olsun ancak diğer ücretlerde buna göre ayrlansın
    Şu an asgari ücretten %30 fazla tl maaş alan emekliler ocak ayında asgari ücretli olacak
    Önceki yıllarda da aynı durumlar oldu, son 4-5 yıldır asgari ücret işçi ve memur maaşlarından dazla arttı
    Sonuç ülkedeki asgari ücretli oranı % 60 ın üzerinde
    Asgari ücret 13-14 bin tl olursa büfusun % 90 ı asgari ücretli olur !!
    Asgari ücret işe yeni girmiş en vasıfsız vatandaşın alacağı ücrettir, öyle bir hâle getirdilerki, çalışan herkesin alabileceği maksimum ücrete döndü
    Üniverste mezunları, vasıflı elemanlar, aynı şirkette 10-15 yıllık çalışanlar herkes asgari ücretli
    Bu Türk iş başkanı da bugün savunduğu çalışanını emekli olunca savunmuyor, niye çünkü işi bitti artık aidat yatırmıyor

Üniverte mezunları,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,881
     Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Asgari ücret 9000 tl olsun ancak diğer ücretlerde buna göre ayrlansın
    Şu an asgari ücretten %30 fazla tl maaş alan emekliler ocak ayında asgari ücretli olacak
    Önceki yıllarda da aynı durumlar oldu, son 4-5 yıldır asgari ücret işçi ve memur maaşlarından dazla arttı
    Sonuç ülkedeki asgari ücretli oranı % 60 ın üzerinde
    Asgari ücret 13-14 bin tl olursa büfusun % 90 ı asgari ücretli olur !!
    Asgari ücret işe yeni girmiş en vasıfsız vatandaşın alacağı ücrettir, öyle bir hâle getirdilerki, çalışan herkesin alabileceği maksimum ücrete döndü
    Üniverste mezunları, vasıflı elemanlar, aynı şirkette 10-15 yıllık çalışanlar herkes asgari ücretli
    Bu Türk iş başkanı da bugün savunduğu çalışanını emekli olunca savunmuyor, niye çünkü işi bitti artık aidat yatırmıyor

Üniverte mezunları,
    Kimse intibakları gündeme getirmiyor...tek tip ücret üzerinde duruyorlar,bu tek tip neden uygulanmıyor iktidardakilere ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,881
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MTV artış oranında indirim yapıldı ..

%123-61 inmiş

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    %123-61 inmiş
    günaydın arkadaşlar..

hani enflasyon 2023 te 20 lere 30 lara inecekti..işte yukarıda örnek
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yorum alayim.......

MHRS de yeni ve guzel bir uygulama...

güzel düşünce... ama bence sadedce düşünce düzeyinde kalmaya mahkum..

zira randevu alamayanlar hastaneye yıkılıyor, doktor kapılarında hır gür çıkarıyor, hastane idareside doktora ZORLA O HASTALARA

BAKTIRIYOR.Bundan dolayıda muayne süreleri 5 dakikaya falan düşüyor..

inanmayan herhangi bir şehir hastanesine gitsin,muayene odaları kapılarındaki ekranlara baksın

i
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Nebati: Geldiğimiz nokta itibarıyla dünya ekonomilerinden pozitif ayrışmayı başarmış durumdayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte solunum yolu enfeksiyonlarının arttığını belirten Prof. Dr. Alper Şener, “Covid-19 sürecini tek bir virüsle mücadele ederken, şu anda sahada covid-19’u bir kenara bırakacak olursanız, 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz. Bunların hepsi solunum yolu enfeksiyonu, damlacık yoluyla bulaşıyor” dedi.

Sayfa 1157/1195 İlkİlk ... 157657105711071147115511561157115811591167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •