MTV artış oranında indirim yapıldı ..
![]()
MTV artış oranında indirim yapıldı ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Asgari ücret 9000 tl olsun ancak diğer ücretlerde buna göre ayrlansın
Şu an asgari ücretten %30 fazla tl maaş alan emekliler ocak ayında asgari ücretli olacak
Önceki yıllarda da aynı durumlar oldu, son 4-5 yıldır asgari ücret işçi ve memur maaşlarından dazla arttı
Sonuç ülkedeki asgari ücretli oranı % 60 ın üzerinde
Asgari ücret 13-14 bin tl olursa büfusun % 90 ı asgari ücretli olur !!
Asgari ücret işe yeni girmiş en vasıfsız vatandaşın alacağı ücrettir, öyle bir hâle getirdilerki, çalışan herkesin alabileceği maksimum ücrete döndü
Üniverste mezunları, vasıflı elemanlar, aynı şirkette 10-15 yıllık çalışanlar herkes asgari ücretli
Bu Türk iş başkanı da bugün savunduğu çalışanını emekli olunca savunmuyor, niye çünkü işi bitti artık aidat yatırmıyor
Üniverte mezunları,
güzel düşünce... ama bence sadedce düşünce düzeyinde kalmaya mahkum..
zira randevu alamayanlar hastaneye yıkılıyor, doktor kapılarında hır gür çıkarıyor, hastane idareside doktora ZORLA O HASTALARA
BAKTIRIYOR.Bundan dolayıda muayne süreleri 5 dakikaya falan düşüyor..
inanmayan herhangi bir şehir hastanesine gitsin,muayene odaları kapılarındaki ekranlara baksın
i
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Nebati: Geldiğimiz nokta itibarıyla dünya ekonomilerinden pozitif ayrışmayı başarmış durumdayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kış aylarının gelmesiyle birlikte solunum yolu enfeksiyonlarının arttığını belirten Prof. Dr. Alper Şener, “Covid-19 sürecini tek bir virüsle mücadele ederken, şu anda sahada covid-19’u bir kenara bırakacak olursanız, 4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz. Bunların hepsi solunum yolu enfeksiyonu, damlacık yoluyla bulaşıyor” dedi.
Yer İmleri